suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ARGENTINA I BRAZIL

9 dana
Cijena od:
15.630,00 Kn
Argentina
Putovanje zrakoplovom u Argentinu i Brazil Polasci: 21.09., 28.10., 18.11., 26.12. 2018; 20.01., 22.02., 25.03., 26.04., 26.05., 21.06., 23.09., 24.10., 15.11., 26.12. 2019 9 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

Program putovanja

Putovanje zrakoplovom u Argentinu i Brazil
Polasci: 21.09., 28.10., 18.11., 26.12. 2018; 20.01., 22.02., 25.03., 26.04., 26.05., 21.06., 23.09., 24.10., 15.11., 26.12. 2019 
9 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Ljubljana/Venecija

 

Argentina je temperamentna zemlja, zemlja nogometa, najboljih odrezaka i opuštenog života. Zaplešite strastveni argentinski tango, a zatim skoknite do Brazila, najveće južnoameričke države i prave vile koja svoje posjetitelje oduševljava sa slavnom karnevalskom prijestolnicom Rio de Janeirom i Copacabanom, jednom od najljepših plaža na svijetu. Ovo je zemlja koja očarava bujnim kišnim amazonskim šumama, živahnom atmosferom u metropolama i romantičnim kolonialnim gradovima. Dobrodošli u zemlju sambe, fotomodela i naravno, nogometa!

1. DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – BUENOS AIRES  let
LET U SVJETSKU PRIJESTOLNICU TANGA 
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Buenos Aires, jedan od najvećih i najzanimljivijih gradova Južne Amerike. Ovisno o vremenima leta, dolazak u večernjim satima ili u jutarnjim sljedećeg dana.

2. DAN BUENOS AIRES  noćenje, doručak
PREDSJEDNIČKA PALAČA I EVITA PERON 
Buenos Aires je grad koji nikada ne spava, grad temperamentnog tanga, brojnih kavana i bezbrižne atmosfere. Odlazak u razgled grada: avenije 9 de Julio, obeliska, Plaze de Mayo s katedralom, vijećnice i predsjedničke palače u kojoj su živjeli Juan i Evita Peron. Odlazak do trga i kolonijalne palače Casa Rosada. Razgled operne kuće Teatro Colo i jedne od najpopularnijih gradskih četvrti Recolete. Obilazak znamenitog groblja na kojem se nalaze grobnice Evite i Juan Perona, slavnog stadiona La Bombonera i poslovnih četvrti San Telmo i La Boca. U večernjim satima predlažemo odlazak na predstavu argentinskog tanga. Noćenje.

3. DAN BUENOS AIRES  doručak, ručak, noćenje
NA ARGENTINSKOM SELU 
Doručak. Odlazak na izlet »Fiesta Gaucha«, tijekom kojeg ćemo uživati u ljepotama argentinskog ruralnog područja - Las Pampas. Odlazak do imanja i susret s argentinskim pastirima koji će nam predstaviti svoje vještine u jahanju. Na ovom području uzgajaju najbolja goveda na svijetu. Ručak uz tradicionalna jela sa žara »asado«. Povratak u Buenos Aires. Noćenje.

4. DAN BUENOS AIRES – SLAPOVI IGUAÇU  doručak, noćenje
KROZ VRAŽJI KLANAC 
Doručak. Prijevoz do zračne luke i let do slapova Iguaçu. Transfer do hotela i smještaj. Slapovi Iguaçu se zbog izuzetne ljepote nalaze na popisu UNESCO-ve baštine. Nalaze se na samoj granici Brazila, Argentine i Paragvaja, a čini ih ukupno 275 slapova čiji se zvuk širi čak 25 km. Razgled spektakularnih slapova sa argentinske strane i odlazak do »Vražjeg grla« s kojeg se pruža najljepši pogled na veličanstvene slapove. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN SLAPOVI IGUAÇU – RIO DE JANEIRO  doručak, let, noćenje
SLAPOVI OD KOJIH NASTAJU OBLACI 
Doručak. Danas ćemo razgledati slapove i sa brazilske strane. Prijeći ćemo most Tancrezo Neves iznad rijeke Iguaçu, koja se izlijeva u rijeku Parana. Tamo se nalazi i najveća svjetska hidroelektrana Itaipu. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Rio de Janeiro. Prijevoz do hotela i noćenje.

6. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje
KRIST OTKUPITELJ NA CORCOVADU 
Doručak u hotelu. Slijedi nezaboravan doživljaj, vožnja pokraj pješčanih plaža, lagune Rodrigo de Freitas do nacionalnog parka Tijuace s raznovrsnim tropskim raslinjem, slapovima i brdom Corcovado na kojem se nalazi zadivljujući kip Krista Otkupitelja koji otvorenih ruku pozdravlja posjetitelje. U povratku u grad ćemo posjetiti brusionicu dijamanata. U večernjim satima predlažemo (doplata) odlazak na predstavu brazilskog karnevala i sambe. Noćenje.

7. DAN RIO DE JANEIRO  doručak, noćenje
PREKRASAN POGLED S GLAVE ŠEĆERA
Doručak. Uspon sa žičarom do znamenite „Glave Šećera“ (Pão de Açúcar) koja se nalazi iznad zaljeva Guanabara. S vrha se pruža prekrasan pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu i njegovih plaža Copacabana, Botafogo i Flamengo. Slobodno poslijepodne za samostalne aktivnosti. Predlažemo uživanje na poznatim brazilskim plažama, obilazak botaničkih vrtova i javnih knjižnica. U večernjim satima predlažemo odlazak na tipičnu churrascherru večeru. Noćenje.

8. DAN RIO DE JANEIRO – EUROPSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let
UŽIVANJE NA COPACABANI 
Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na Copacabani do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let do europske zračne luke.

9. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB 
Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - uz mogućnost organiziranog transfera do Zagreba).

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.