suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

QATAR - DOHA

5 dana
Cijena od:
6.740,00 Kn
Katar
Zrakoplovom iz Zagreba, 03-08.10.2019 /zrakoplovne pristojbe uključene/

Program putovanja

 

1. dan: ZAGREB - DOHA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:45 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:15 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja. Noćenje.

2.dan: DOHA  

Doručak. U poslijepodnevnim satima odlazak u poludnevni razgled Dohe, brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje odlaskom u muzej islamske umjetnosti, građevine posebno zanimljivog izgleda koja se nalazi na umjetno stvorenom otoku, nedaleko rive Corniche.  U muzeju se čuva preko 800 umjetnina s ukupno tri kontinenta iz razdoblja od 7.-19.st. Nastavak panoramske vožnje kroz novi dio grada – otok The Pearl, marinu i šetnicu Porto Arabia. Posjet kulturološkom selu Katara i četvrti Zapadni Zaljev odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Razgled završava obilaskom tradicionalnog dijela Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Povratak u hotel i noćenje.

3.dan: DOHA

Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u pustinju. U jutarnjim satima odlazak džipovima prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama  nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Noćenje. 

4.dan: DOHA

Doručak. u poslijepodnevnim satima, odjava iz hotela i odlazak u obilazak nacionalnog muzeja koji će službeno otvorenje imati 28.3.2019. Odlazak u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove, restorane, kafiće i mnoge razne sadržaje. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Odlazak prema souku Waqif u Al Wakri gdje možete prošetati lukom i poznatom šetnicom s pogledom na zaljev. Mogućnost doplate za večeru u lokalnom restoranu. Navečer organizirani transfer do zračne luke.  

5.dan: DOHA

Doručak. Slobodan dan za uživanje u vlastitim aktivnostima i istraživanju grada. Noćenje.

6. dan: DOHA – ZAGREB

Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 02:00 sata. Dolazak u Zagreb predviđen je u 07:00 sati. 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 03.10.2019
Datum povratka: 08.10.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
6 dana
6.740,00 Kn

 

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi               6.740 kn          

Doplata za jednokrevetnu sobu                                                 990 kn

 

Zrakoplovne pristojbe (2.150 kn) uključene su u cijenu paket-aranžmana.

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

 

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA KAPACITETA.

 

 

 

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 4 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Dohi, povratni transfer zračna luka – hotel, ulaznice za razglede prema programu, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, poludnevni razgled Dohe, organizaciju i pripremu putovanja. 

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: fakultativne izlete, uslugu napojnice (20 usd - plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

 

DOPLATE I FAKULTATIVNI IZLETI (cijene po osobi):

 

  • Cjelodnevni izlet u pustinju                               690 kn

Cijena izleta uključuje: povratni transfer džipom, ručak (roštilj) i piće (sok/voda), u pustinji mogućnost tuširanja (kupaone s tuševima), mogućnost skijanja i daskanja na dinama. 

 

  • Doplata za večeru u lokalnom restoranu            290 kn Cijena uključuje večeru i 1 sok/voda.

             

VIZA: Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

 

Napomene: 

  • Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
  • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. 
  • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. 
  • Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. 

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda. 

  • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane organizatora putovanja. ŠA01AT 2

 

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.