suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

MSC LIRICA - GRUPNI POLAZAK

8 dana
Cijena od:
3.880,00 Kn
Grčka
Grupni polazak iz Čakovca, Varaždina, Zagreba (transfer uključen u cijenu)!!! 11-18.10.2019.

Program putovanja

MSC LIRICA

11-18.10.2019. 

8 dana / 7 noći

Grupni polazak iz Čakovca, Varaždina i Zagreba...

 

DAN

DATUM

LUKA

DOLAZAK

ODLAZAK

1

petak, 11-10-2019

VENECIJA - ITALIJA

-

17:00

2

subota, 12-10-2019

BARI ITALIJA

14:00

20:00

3

nedjelja, 13-10-2019

Plovidba

-

-

4

ponedjeljak, 14-10-2019

SANTORINI - GRČKA

07:00

19:00

5

utorak, 15-10-2019

KRETA- GRČKA

07:00

17:00

6

srijeda, 16-10-2019

KEFALONIJA - GRČKA

08:00

15:00

7

četvrtak, 17-10-2019

SPLIT - HRVATSKA

12:00

19:00

8

petak, 18-10-2019

VENECIJA - ITALIJA

09:00

-

*Informacije podložne promjeni ovisno o trenutnoj situaciji u luci pristajanja.

 

 

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ UNUTARNJOJ KABINI FANTASTICA :

3.880,00

 

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ VANJSKOJ KABINI S PROZOROM BELLA:

4.645,00

 

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJVANJSKOJ KABINI S PROZOROM FANTASTICA:

5.395,00

 

CIJENA UKLJUČUJE:

Transfer ČAKOVEC – VENECIJA – ČAKOVEC (minimalno 24 prijavljene osobe), pratitelja na transferu, krstarenje brodom MSC Lirica prema programu; 7 noćenja u odabranoj kabini  tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef,sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera i ponoćna zakuska), svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice za kockarnicu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; pratitelja prilikom krstarenja – ali ne i na izletima (minimalno 24 prijavljena putnika),organizacija i priprema putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana i iznose 1.065  po osobi (plaćaju odrasli i djeca); troškove pića u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja brodskom karticom i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu); service charge (10 EUR/dan/po osobi odrasli od 18 godina, djeca od 14-18 godina 50%; djeca do 14 godina neplaćaju); troškove carinjenja; osiguranje; osobne troškove tijekom krstarenja


VAŽNA NAPOMENA:

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza.

 

UNUTARNJA KABINA

  • 352 unutarnje kabine približne površine od 13 do 21 m².*
  • Bračni krevet može se na zahtjev pretvoriti u dva zasebna ležaja, osim kabina za goste s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti.
  • Klimatizacija, kupaonica s tušem, bežični internetski pristup (uz naknadu), TV, telefon, mini bar, sef.

* Ovaj raspon uključuje standardne kabine te kabine za goste s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, a koje su veće. 

 

KABINA S POGLEDOM NA MORE

  • 345 kabina s pogledom na more približne površine od 13 do 22 m².
  • Bračni krevet koji se na zahtjev može pretvoriti u dva zasebna ležaja.
  • MSC Lirica nudi kabine za obitelji koje se sastoje od spavaćeg prostora i dnevnog boravka s maksimalno 4 ležaja.
  • Klimatizacija, kupaonica s tušem, bežični internetski pristup (uz naknadu), TV, telefon, mini bar, sef.

Veličina, razmještaj i namještaj može se razlikovati od prikazanog na slici (unutar istog tipa kabine).

 

BELLA doživljaj:

Iskusite krstarenje iz snova s ljudima koji more poznaju bolje nego itko.

Bella "doživljaj" odličan su način za uživanje u udobnosti elegantnog, modernog broda za krstarenja.  
Opustite se u dobro opremljenoj kabini i uživajte u širokom izboru izvanrednih specijaliteta na brodu s mogućnošću rezervacije željenog termina večere. Štoviše, razmazite se delicijama gurmanske buffet ponude koja je otvorena 20 sati dnevno. Uživajte u bogatom kazališnom programu i unaprijed pripremljenom programu dnevnih aktivnosti koje organizira naše višejezično, profesionalno i prijateljsko osoblje.Zaplivajte u jednom od naših bazena, iskusite vrhunsku panoramsku dvoranu i sportske sadržaje na otvorenom kako biste ostali u top formi. Sakupljajte MSC Voyagers Club bodove kako biste mogli uživati u još više pogodnosti na svom sljedećem krstarenju!

 

FANTASTICA DOŽIVLJAJ:

Uživajte u mediteranskom načinu života uz krstarenje koje je osmišljeno za još veću udobnost i fleksibilnost.

Naše "Fantastica" cijene nude sve što i „Bella” doživljaj uz ekstra pogodnosti.  
Odaberite kabine na privlačnijim područjima broda (uključujući kabine SuperFamily gdje su raspoložive) smještene na višim palubama s brzim pristupom dizalu i lounge barovima.

Uživajte u cjelodnevnoj posluzi u kabini, uz besplatnu dostavu i prioritetan izbor termina večere u našim gurmanskim restoranima. Zabavite se uz prilagođene aktivnosti za djecu kao što su jezične igre i sati kuhanja Master Chef uz brižnu pažnju našeg osoblja. Sakupljajte MSC Voyagers Club bodove!

 

O BRODU:

Zadnji brod s inovacijama u putovanju

MSC Lirica vam donosi osebujno iskustvo krstarenja, usredotočeno na eleganciju, udobnost i gostoprimstvo u duhu najboljih tradicija mediteranskog načina života MSC Krstarenja.  

Ugođaj opuštene prostranosti prožet veličanstvenim interijerima od zajedničkih prostorija do besprijekornih pogleda na more kroz prozore u lounge barovima. 

No možete uživati i u izobilju intimnog prostora kao što je luksuzni Beverly Hills Bar ili tradicionalni engleski Lord Nelson Pub savršeno utočište za kratko piće prije početka predstave u kazalištu.

 

TEHNIČKI PODATCI:

NOVO!

Broadwaysko kazalište je ultra moderna reinterpretacija tradicionalnih linija. Dozvolite napomenu da je za prisustvovanje večernjim predstavama potrebno rezervirati mjesto (nije potrebno na ostalim brodovima). Tri su jednostavna i brza načina rezervacije: spojite se na besplatnu brodsku wi-fi mrežu putem vašeg pametnog telefona ili tableta, koristite zaslone osjetljive na dodir koji se nalaze na različitim palubama broda ili se jednostavno obratite osoblju recepcije. 

Na brod su nadodane prostrane nove balkonske kabine koje nudi gostima predivan pogled na more. Prošireni restorani također nude gostima još veći izbor finih i ukusnih jela.

Novih 312 m² zajedničkih prostorija spremno je za ples i zabavu. Uz pomoć partnera kao što su ChiccoLEGO® i Namco®, izradili smo fantastične nove prostorije djeci za igru svih uzrasta, počevši od uzbudljivog spray parka opremljenog zabavnim vodenim elementima. A kako bismo ponudili još više opuštanja, unaprijedili smo naš MSC Aurea Spa centar s više prostora za masažu.

 

Od novih iskustava do uživanja u svakom trenutku na brodu, ne začuđuje što ovaj brod za kružna putovanja putnicima postaje središte putovanja. Ništa manje značajno od nevjerojatnih destinacija na koja ih odvodi.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane organizatora putovanja.

 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.