suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

PRAG ZA VELIKE i MALE

4 dana
Cijena od:
990,00 Kn
Češka
Beč - Prag - Český Krumlov 4 dana autobusom iz Zagreba Datumi putovanja: 31.10.-3.11. i 21.-24.11.2019.

Program putovanja

PRAG
Beč - Prag - Český Krumlov
4 dana autobusom iz Zagreba
Datumi putovanja:
31.10.-3.11. i 21.-24.11.2019.
 
„Grad stotinu tornjeva“ ili „Zlatni Prag“ kako češku prijestolnicu
često imenuju, među brojnim ljepotama i atrakcijama skriva i
5. najbolji ZOO na svijetu prema Trip Advisoru.
U toplim mjesecima nudimo vam da to provjerite s nama i provedete dan u ZOO Troja!
 
1.dan: ZAGREB - BEČ - PRAG
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Beč, panoramski razgled carske prijestolnice autobusom: Ring - veliki muzeji - Opera - Parlament - Gradska vijećnica - Burgtheater - Urania, te šetnja do Katedrale sv. Stjepana kroz Hofburg. Kraće slobodno vrijeme u središtu grada. Nastavak putovanja prema Pragu uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Prag u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje.
 
2. dan: PRAG
Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog gradskog vodiča: Hradčany - Katedrala sv. Víta - Karlov most - Staromêstské námêstí - Václavské namêstí. Slobodno poslijepodne za posjete muzejima (Narodna galerija u palači Šternberk, muzeji i sinagoge u Židovskoj četvrti, muzej poznatog slikara Muche, dvorane Obecnog doma, itd.), kupovinu ili odlazak u neku od slavnih praških pivnica na tradicionalnu češku kuhinju i odlično češko pivo. Predlažemo da se prošećete na praško brdo Petřín otkud se s vidikovca (tzv. ajfelovka) pruža prekrasan pogled na grad, njegov istočni dio. Na Petřín i sami Pražani vole hodočastiti u slobodno vrijeme, a osim malenog tornja s kojeg se pruža pogled na grad gore se nalaze i krasni ružičnjaci, maleni labirint i dvorana ogledala, malena drvena crkvica sv. Mihovila, itd. Niste li ljubitelj hodanja, možete na brdo i uspinjačom! Povratak u hotel u određeno vrijeme s voditeljem putovanja ili individualni povratak. Navečer moguć fakultativni odlazak na buffet večeru na brodu s glazbom i vožnjom po rijeci Vltavi uz najpoznatije građevine i spomenike „Praga stotinu tornjeva“ (uz doplatu na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.
 
3. dan: PRAG
Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju „Zlatnim Pragom“, slikovitom Malom Stranom, dijela grada opisanog u mnogim slavnim češkim romanima, preko praške Židovske četvrti. U šetnji ćemo posjetiti i crkvu Gospe Pobjedonosne u kojoj se nalazi glasovita statua Praškog Malog Isusa, a kojem se pripisuju mnogobrojna čudesa. U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u kupovini i osobnim programima u živopisnoj češkoj prijestolnici. Za one željne upoznavanja Praga predlažemo odlazak na Vyšehrad, staro praško brdo uz koje se vežu mnoge praške i češke legende. Lokalna legenda govori da se Prag upravo tu osnivao, a neko vrijeme su na njemu i stolovali prvi vladari iz dinastije Přemysl. Gore se nalaze ostaci starih zidina, najstarija praška građevina iz 11. st. – Rotunda sv. Martina, ostaci Libušinih toplica, odličan vidikovac na Hradčane i zapadni dio grada, i maleno lijepo groblje na kojem su pokopani brojni veliki češki uglednici iz
19. st., praški Mirogoj u malom – npr Bedřich Smetana, Karel Čapek, Antonín Dvořák, itd. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 
4. dan: PRAG - ČESKÝ KRUMLOV - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja preko Českýh Budĕjovica te posjet Češkom Krumlovu, glasvotom mjestašcu pod zaštitom Unesca i jednim od najljepših gradića Češke. Šetnja s voditeljem putovanja preko dvorišta dvorca prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu. Povratak prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Hrvatsku u večernjim satima.
 
 
CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI: 990 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 390 kn
Popust za djecu od 2 do 11,99 godina na pomoćnom ležaju: - 150 kn
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: - 100 kn
CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama na osnovi tri noćenja s buffet doručkom, panoramski razgled Beča, razgled Praga u pratnji službenog gradskog vodiča, posjet Češkom Krumlovu, te troškove organizacije i prodaje
CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za muzeje, kulturno-povijesne znamenitosti i izložbe koje nisu navedene, ulaznicu za ZOO, putno zdravstveno osiguranje, napojnice lokalnim pružateljicama usluga, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40
NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih sadržaja potreban je minimum od 20 prijavljenih putnika, a u slučaju velikog broja prijavljenih za fakultativne sadržaje organizator zadržava pravo izmjene rasporeda dana za vožnju brodom. Cijena dvosatne vožnje brodom uz buffet večeru je 20 eura. Ulaznica za ZOO se doplaćuje na licu mjesta i prema cijenama iz prosinca 2018. (podložne promjeni) odrasli plaćaju 200 CZK, djeca od 3 – 15 150 CZK, djeca ispod 3 godine su gratis. Cijena za obitelj 2 odrasla + 2 djeteta je 600 CZK.
OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA U PAKET ARANŽMANU – Atlas Plus d.o.o. SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. Molimo vas da obavezno pročitate ove uvjete prije sklapanja ugovora. Odgovorni organizator: ATLAS Plus d.o.o., turistička agencija, Ante Starčevića 45, HR-20000 Dubrovnik, MB: 081180387, OIB: 54046512596. Informacije i rezervacije: tel. 0800 99 98, putovanja@atlas.hr, www.atlas.hr. Ovaj letak je turistički materijal uračunat u cijenu aranžmana. Svi materijali dani u ovom letku isključivo su vlasništvo Atlas Plus d.o.o. i kao takvi zaštićeni su autorskim pravima Atlas Plus d.o.o., te se smiju koristiti samo i isključivo u kontekstu Atlas Plus d.o.o. i njegovih aranžmana. Organizator ne odgovara za promjene nastale nakon izlaska letka kao ni za tiskarske pogreške.
Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.