suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ANTIČKA GRČKA

8 dana
Cijena od:
3.190,00 Kn
Grčka
METEORA-DELFI-ATENA-SOUNION-ARGOLIDA...autobusom i brodom...20.-27.04., 19.-26.05., 16.-23.06. i 06.-13.10.2019.

Program putovanja

ANTIČKA GRČKA

METEORA-DELFI-ATENA-SOUNION-ARGOLIDA

 

Termini putovanja: 20.-27.04., 19.-26.05., 16.-23.06. i 06.-13.10.2019

 

Vrijednost više: svi izleti uključeni u cijenu!!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan                      ZAGREB-VENECIJA (ANCONA)**

Polazak grupe s autobusnog kolodvora u Zagrebu u 03.00h, peroni 502-506. Ukrcaj putnika u Rijeci na Vratima Jadrana u 05.00h. Transfer autobusom do Venecije (ili Ancone), ukrcaj na brod, smještaj u kabine. Polazak broda u 12.00h u svim terminima osim u travnju polazak 13.30h. Tijekom plovidbe, putnicima su na raspolaganju restorani, salon igara, duty-free, dućan, caffe barovi  i dr. Noćenje na brodu.

2.dan                      IGOUMENITSA-KALAMBAKA(METEORA)

Pristajanje u Igoumenitsu u ranim popodnevnim satima oko 14.30h. Iskrcaj iz broda te transfer do Kalambake, mjesta smještenog podno poznatih Meteora. Dolazak u hotel u predvečerje. Smještaj u sobe, noćenje.

3.dan                      KALAMBAKA(METEORA)-DELFI-ATENA

Doručak. Razgled jednog od 6 čuvenih manastira Meteora. Kraći posjet radionici i prodavaonici ikona, s obzirom da je ikona tipični suvenir ovog područja. Nastavak puta za Delfe. Slijedi razgled Delfa: hrama boga Apolona, ostataka kazališta i stadiona. Nastavak putovanja do Atene. Po dolasku, smještaj u hotel. Odlazak u šetnju i upoznavanje grada u pratnji pratitelja. Noćenje.

4.dan                      ATENA

Doručak. Odlazak u razgled Atene autobusom i pješice: Parthenon na Akropoli, trgovi Sintagma i Omonia, stadion I Olimpijskih igara, Hadrijanov slavoluk i dr. Poslije podne slobodno za individualne razglede i shopping. Navečer razgled smjene straže na Sintagmi te fakultativna večera uz folklorni show u tipičnoj grčkoj gostioni u dijelu grada zvanom Plaka. Noćenje.

5.dan                      ATENA-PIREJ-SOUNION-GLIFADA-ATENA

Doručak. Odlazak u razgled Pireja, atenske luke, pa sve do rta Souniona - razgled hrama boga Posejdona (mjesto sa najljepšim zalaskom sunca). U povratku vožnja kroz Glifadu koja je središte atenske rivijere s velikim brojem restorana i kafića. Povratak u Atenu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6.dan                      ATENA-KORINTSKI KANAL-EPIDAURUS-NAPULION-MIKENA-PATRAS

Doručak. Odjava iz hotela te odlazak u pravcu poznate pokrajine Argolide koja obuhvaća: razgled Korintskog kanala i šetnju mostom koji povezuje Egejsko i Jonsko more; slijedi Epidaurus, antičko svetište boga Asklepija te razgled lokaliteta u kojemu se nalazi  antičko kazalište iz 4.st. prije Krista (ujedno i najakustičnija građevina te vrste na svijetu), ostatke stadiona i prvi sanatorij antičke Grčke i dr.; odlazak u tipičnu tvornicu keramike i kupovina suvenira; nastavak do Napuliona, razgled prvog glavnog grada Grčke iznad kojeg dominira venecijanska utvrda s prilazom od 857 stepenica; vožnja prema Mikeni te razgled lokaliteta koji je kolijevka europske kulture; Kiklopske zidine, Klitemestrinu, Egistovu i Lavlju grobnicu, Lavlja vrata,.. Nastavak vožnje do Patrasa. Po dolasku ukrcaj na brod i smještaj u kabine. Polazak u 23.59h. Noćenje.

7.dan                      PLOVIDBA

Cjelodnevna plovidba uz mogućnost korištenja svih usluga broda.

8.dan                      VENECIJA (ANCONA)**-ZAGREB

Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima (cca 07.00h), te nastavak vožnje prema Rijeci/Zagrebu. Povratak u Zagreb ranim popodnevnim satima.

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 06.10.2019
Datum povratka: 13.10.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
8 dana
3.190,00 Kn
 

FM* cijena aranžmana po osobi:   3.190 kn   

 

Redovna cijena aranžmana po osobi:   3.390 kn   

* First minute cijene su važeće do popunjenja određenog broja mjesta

 

Cijena se temelji na min. 40 uplaćenih aranžmana i obuhvaća kako slijedi: autobusni prijevoz tijekom cijelog putovanja, prijevoz brodom na relaciji Venecija(Ancona)-Igoumenitsa-Patras-Venecija(Ancona) sa smještajem u 1/4 kabinama (unutarnje, bez prozora), smještaj u hotelima 3* u Kalambaki i Ateni na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, razgledi Meteora, Delfa, Atene, Souniona i Argolide, pratnju grupe, organizaciju putovanja, zakonsku jamčevinu.

 

** rezervacije kabina za navedeni program i termine agencija je izvršila na liniji iz/do Venecije, međutim, brodar zadržava pravo ukidanja linije Venecija (zbog tehničkih, vremenskih ili dr. uvjeta) te prebacivanje putnika na liniju Ancona.

 

FAKULTATIVNO (neobavezno) pri rezervaciji:

  • Doplata za 1/1 unutarnju kabinu: 1490 kn po osobi                Doplata za 1/1 vanjsku kabinu: 1550 kn  po osobi                                                                          
  • Doplata za 1/2 unutarnju kabinu: 495 kn po osobi                  Doplata za 1/2 vanjsku kabinu: 620 kn  po osobi
  • Doplata za 1/3 unutarnju kabinu: 295 kn po osobi                Doplata za 1/3 vanjsku kabinu: 390 kn po osobi
  • Doplata za 1/4 vanjsku kabinu: 235 kn  po osobi
  • Doplata za 1/1 sobu u hotelu: 690 kn
  • Doplata za večeru u Plaki: 290 kn po osobi

 

Popusti za djecu do 12g (zbrajaju se): u hotelu samo u sobi 1/3 na trećem ležaju -250 kn (1/4 soba nema), na brodu u svakoj kabini -60 kn po dijetetu

 

Cijena aranžmana ne uključuje ulaznice za arheološke lokalitete*, a trenutno iznose (stanje listopad 2018): Akropola - 20 Eur, Delfi - 12 Eur, Mikena - 12 Eur, Epidaurus - 12 Eur, Sounion - 8 Eur, Meteori - 3 Eur             *lokaliteti zadržavaju pravo izmjene cijena ulaznica bez prethodne obavijesti

 

PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 21 dan prije puta ili u ratama.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Kod programa s charter letovima moguće su naknadne promjene vremena letova, te u tim slučajevima agencija ne pruzima odgovornost. Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa.  Za vaše bezbrižno putovanje preporučamo Vam uplatu putnog osiguranja.ša01ar2 

 

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.