suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

NOVI ZELAND

12 dana
Cijena od:
24.470,00 Kn
Novi Zeland
Polasci: 15.09., 21.10.2018; 16.02., 23.03., 26.04., 22.06., 21.09., 22.10., 16.11.2019. 12 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Venecija/Ljubljana/Graz

Program putovanja

Putovanje zrakoplovom u Novi Zeland
Polasci: 15.09., 21.10.2018; 16.02., 23.03., 26.04., 22.06., 21.09., 22.10., 16.11.2019.
12 dana zrakoplovom iz obližnje zračne luke Zagreb/Venecija/Ljubljana/Graz

Novi Zeland, otočni australski susjed je zemlja prvobitnih stano¬vnika Maora, država ragbija i spektakularne prirode. Maori Novi Zeland nazivaju „država dugog bijelog oblaka“. Njegove otoke krase pješčane plaže, zadivljujuće planine, fjordovi, slikoviti ledenjaci, vulkani, gejziri, bajkovita jezera i ne¬taknute šume. Pažljivo promotrimo pticu kiwi koja obitava samo na Novom Zelandu i približimo se stadima ovaca koje uživaju tije-kom ispaše na prostranim novozelandskim pašnjacima.

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – AUCKLAND   let
Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana, Graz – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke prema Novom Zelandu.

2. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA-AUCKLAND  obroci tijekom leta, noćni let
Zbog vremenske razlike, cjelodnevni let prema Novom Zelandu.

3. DAN AUCKLAND  noćenje
DOLAZAK U AUCKLAND
Dolazak u Auckland, najveći grad Novog Zelanda. Odlazak u razgled: stara gradska četvrt – uspon na Mount Eden, vulkan iznad grada - War Memorial Museum – Sky Tower, 328 m visoki toranj i jedan od najvećih na svijetu s kojeg se pruža pogled na grad – park Kelly Tarlton, s morskim psima i pingvinima. Noćenje.

4. DAN AUCKLAND – WAITOMO – ROTORUA  doručak, večera, noćenje
SVIJETLEĆE ŠPILJE I MAORSKA VEČERA
Doručak. Vožnja u mjesto Rotorua. Usputno zaustavljanje kod pećina Waitomo. Ovo je jedna od najposjećenijih atrakcija Novog zelanda zbog jedinstvenog prirodnog fenomena. Špilje su osvijetljene desecima tisuća zvijezda, a sve zbog malenih insekata koji ih osvijetljuju svojim tijelom. Nastavak putovanja kroz lijepi krajolik, prepun livada, jezera i šuma do mjesta Rotorua koji je poznat po spektakularnim gejzirima geotermalne vode. Obilazak mjesta Te Puia s termalnim izvorima i maorskog instituta za umjetnost. U večernjim satima ćemo ćemo uživati u tradicionalnoj maorskoj glazbi i »hangi« večeri. Noćenje.

5. DAN ROTORUA – RAINBOW SRPINGS – QUEENSTOWN  doručak, let , noćenje
DOLAZAK U AUCKLAND
Doručak. Obilazak parka prirode Rainbow Springs s jedinstvenom florom i faunom. U parku se nalazi i park za konzervaciju autohtone ptice Kiwi, koja predstavlja simbol Novog Zelanda. Slijedi prijevoz do zračne luke i let u Queenstown odnosno novozelandski St. Moritz. Vožnja s gondolom Skyline i uživanje u prekrasnom pogledu na grad, jezero Wakatipu i okolicu. Smještaj u hotelu, noćenje.

6. DAN PARK FIORDLAND – FJORD MILFORD SOUND  doručak, ručak, noćenje
NAJLJEPŠI NACIONALNI PARK NOVOG ZELANDA
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u nacionalni park Fiordland. Vožnja do Te Anau, najvećeg jezera južnog otoka i najpopularnije ribičke destinacije. Nastavak prema otoku Fiordland i značajnom fjordu Milford Sound koji zbog netaknute prirode predstavlja jedno od najljepših i najpopularnijih odredišta Novog Zelanda. Vožnja brodom po fjordu, uživanje u pogledu na slapove i planine. Ručak na brodu. Uz doplatu, mogućnost razgleda fjorda i iz zraka. Povratak u Queenstown. Noćenje.

7. DAN QUEENSTOWN  doručak, noćenje
UPOZNAJTE QUEENSTOWN
Doručak. Slobodan dan za razgledavanje ovog prelijepog grada i njegove okolice. Uz doplatu, predlažemo izlet na vinsku turu, safari s gliserom po rijeci Dart, rafting ili neku drugu adrenalinsku aktivnost. Noćenje.

8. DAN QUEENSTOWN – WANAKA – LEDENJAK FOX  doručak, noćenje
JEZERA I LEDENJACI
Doručak. Vožnja pokraj rijeke Cluth i jezera Dunstan do Wanake, simpatičnog ljetovališta uz istoimeno jezero s prekrasnim krajolikom i ugodnim lokalima. Nakon kraće stanke, slijedi vožnja pokraj Haasta, naselja koji odiše divljom prirodom do područja ledenjaka, kao što su ledenjak Franz Josef i Fox gdje ćemo se smjestiti u hotel. Noćenje.

9. DAN LEDENJAK FOX – GREYMOUTH – CHRISTCHURCH  doručak, noćenje
SPEKTAKULARNA VOŽNJA VLAKOM
Doručak. Mogućnost razgleda ledenjaka iz helikoptera (doplata). Slijedi ugodna vožnja prema Greymouthu, kroz fascinantnu pokrajinu sa prekrasnim slapovima i ledenjacima. Po dolasku u Greymouth, slijedi ukrcaj na vlak i nastavak putovanja prema Chirstchurchu željeznicom TranzAlpine gdje ćete doživjeti spektakularnu vožnju. Smještaj u hotel, noćenje.

10. DAN CHRISTCHURCH – KAIKOURA – CHRISTCHURCH  doručak, noćenje
DRUŽENJE S KITOVIMA I TULJANIMA
Doručak. Vožnja prema sjeveru, u gradić Kaikoura, poznato ishodište za promatranje kitova. Odlazak na izlet s brodom, kada ćemo uz malo sreće susresti kitove i tuljane. Povratak u Christchurch. Noćenje.

11. DAN CHRISTCHURCH – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, noćni let
RAZGLED CHRISTCHURCHA PRIJE RASTANKA
Doručak. Odlazak u razgled najvažnijih znamenitosti Christchurcha. Prijevoz do zračne luke u poslijepodnevnim satima. Prijava na noćni let prema europskoj/ azijskoj zračnoj luci.

12. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB  let
Po dolasku u europsku/azijsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija - mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).


 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 21.09.2019
Datum povratka: 02.10.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: Ljubljana, Venecija
12 dana
24.470,00 Kn
Datum polaska: 22.10.2019
Datum povratka: 02.11.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: Ljubljana, Venecija
12 dana
24.470,00 Kn
Datum polaska: 16.11.2019
Datum povratka: 27.11.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: Ljubljana, Venecija
12 dana
24.470,00 Kn

Redovna cijena: 24.470 kn

Posebna cijena za polazak 23.3.2019 (vrijedi do 31.08. odnosno do popune kapaciteta) 23.550 kn

Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.540 kn*
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 5.520 kn

* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse. Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi, unutarnje letove prema programu, smještaj u hotelima 3/4* na bazi noćenja s doručkom, ostale obroke po programu, prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka 5.520 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe), doplatu za jednokrevetnu sobu 3.470 kn, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke: paket 7 večera 2.160 kn, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 50 EUR, vizu (obavezna; uz doplatu), osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo), povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke.


 

• Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
• U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
• Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave.  U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da uvijek iste uspoređujete s aktualnim programima na web stranici ili u razgovoru s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na takvim putovanjima, moguće je postojanje nekoliko programa i nekoliko autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu. Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
 
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

ŠA01PAL2

 

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.