suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 09 - 12h // 15 - 19h // subota 08 - 13h
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

FIRENCA I KONCERT KRALJA DISCO GLAZBE

3 dana
Cijena od:
6.590,00 Kn
Italija
GIORGIO MORODER U GRADU RENESANSE... 3 dana/2 noćenja... Zrakoplovom iz Zagreba... 17.-19.5.2019.

Program putovanja

FIRENCA I KONCERT KRALJA DISCO GLAZBE -

GIORGIO MORODER U GRADU RENESANSE

3 dana/2 noćenja

Zrakoplovom iz Zagreba

 

17.-19.5.2019.

 

Uživajte u glazbenoj atrakciji jednog od najvećih svjetskih producenata i glazbenika, pionira disco glazbe Giorgia Morodera, u gradu u kojem je rođena renesansa i novi svijet!

 

VRIJEDNOST VIŠE: Uključena ulaznica za koncert i galeriju Uffizi!

 

1. dan, 17.5.2019.: ZAGREB – FIRENCA

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i odlet zrakoplova na liniji OS 682  u 08:25 sati u Beč, dolazak u zračnu luku Schwechat u Beč u 09:20 sati, nastavak putovanja i odlet zrakoplova na liniji OS 531 u 12:50 sati, dolazak u Firencu u 14:20 sati. Po dolasku transfer do hotela 4 zvjezdice u centru Firence. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Iskoristite vrijeme za šetnju po Firenci, uživajte u renesansnoj estetici i gastronomiji. Noćenje.

2. dan, 18.5.2019.: FIRENCA 

Doručak. Poludnevni razgled grada pješice uz pratnju gradskog stručnog vodiča: katedrala – krstionica – Giottov zvonik – crkve Santa Croce i Santa Maria Novella – Medičejske grobnice – crkva San Lorenzo – Ponte Vechio – Piazza Signoria – palača Pitti.  Nakon razgleda odlazak u čuvenu galeriju Uffizi, jednu od najljepših svjetskih galerija s rezervacijom ulaska (slušalice se plaćaju izravno na licu mjesta 2 € po osobi). Nakon razgleda grada i galerije slobodno vrijeme za osobne programe. U ranim večernjim satima individualni odlazak do koncertne dvorane Nelson Mandela Forum na koncert Giorgia Morodera, „THE CELEBRATION OF THE 80's TOUR“, s početkom u 21 sat. Ulaznica za prvi sektor uključena u cijenu putovanja. Po završetku koncerta individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 19.5.2019.: FIRENCA – ZAGREB

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska transfera za zračnu luku u Firenci. Po dolasku u zračnu luku Amerigo Vespucci prijava za let na liniji EN 8195. Odlet zrakoplova za München u 13:10 sati. Dolazak u zračnu luku Franz Josef Strauss u  Münchenu u 14:25 sati. Nastavak putovanja na letu LH 1714 u 15:45 sati za Zagreb. Dolazak u zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu u 16:45 sati.

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 17.05.2019
Datum povratka: 19.05.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
3 dana
6.590,00 Kn
 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi:  FM 6.590 kn / 6.790 kn

 

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

 

Zrakoplovne pristojbe ( 1.400 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

 

CIJENA PAKET ARAŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na liniji Zagreb-Firenca-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, smještaj u hotelu 4* u Firenci u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s doručkom, voditelja putovanja, poludnevni razgled Firence pješice uz pratnju lokalnog gradskog vodiča, ulaznicu za i rezervaciju za razgled galerije Ufizzi, ulaznicu za koncert Giorgia Morodera za turneju „THE CELEBRATION OF THE 80's TOUR“ u koncertnoj dvorani Nelson Mandela Forum u prvom sektoru (odlična mjesta), voditelja putovanja, transfer od/do zračne luke u Firenci te troškove organizacije i prodaje.

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno povijesne spomenike i muzeje koje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, putno zdravstveno osiguranje, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 10

NAPOMENA: Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Firenci, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letanja objavljenom u listopadu 2018. i podložna su promjeni.

OPĆI UVJETI I UPUTE ZA TURISTIČKE ARANŽMANE SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. ŠA02AT2

 

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.