suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

KANADA

8 dana
Cijena od:
17.480,00 Kn
Kanada
8 dana, zrakoplovom iz Zagreba! Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu....Polazak 19.06.2019.

Program putovanja

KANADA

TORONTO – SLAPOVI NIAGARE – OTTAWA – QUEBEC CITY - MONTREAL

 

8 DANA/6 NOĆENJA

 

GRUPNI POLAZAK

19.-26.6.2019.

 

 

1. DAN/ ZAGREB – TORONTO

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane voditelja putovanja te prijava na let za Toronto na liniji TS301 (Ait Transat) i polijetanje zrakoplova u 14:15 sati. Dolazak u Toronto predviđen je u 17:45 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta, obavljanje pograničnih i carinskih formalnosti. Transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

 

2. DAN/ TORONTO - SLAPOVI NIAGARE - TORONTO

Nakon doručka odlazak u organizirani razgled Niagarinih slapova koji spadaju među najpoznatije na svijetu, a nastaju između jezera Erie i Ontario gdje se rijeka Niagara obrušava 50 metara u dubinu. Slobodno vrijeme za istraživanje slapova. Preporučujemo razgled poznatog hortikulturnog centra u kojem se nalazi jedan od najvećih cvjetnih satova na svijetu te odlazak do spomenika Nikoli Tesli i hidroelektranama na rijeci Niagari od kojih je najpoznatija upravo ona koju je projektirao Tesla. Poseban doživljaj slapova pružit će vam plovidba brodom „Maid of the mist“ (uz doplatu) koji vas vozi, ne samo ispod slapa, nego doslovce kroz slap. Povratak u hotel i noćenje u hotelu.

 

3. DAN/ TORONTO – OTTAWA

Nakon doručka slijedi razgled Toronta, glavnog financijskog i trgovačkog središta Kanade. Obilazak Stare i Nove gradske vijećnice, CN Towera, Eaton centra, ulice Yonge, Chinatown, zgrade Parlamenta, Sveučilišta u Torontu, Casa Loma - dvorca na brežuljku usred grada (posjet samo izvana), Harbourfront i tržnicu St. Lawrence. Mogućnost uspona na CN Tower, najviši toranj u gradu (uz doplatu). Odlazak prema Ottawi. Stajanje u mjestu Rockport i odlazak na jednosatno krstarenje kroz Nacionalni park Tisuću otoka kako biste obišli najpoznatije i najljepše lokalitete na području parka. Prijava u hotel i noćenje. 

 

4. DAN/ OTTAWA - QUÉBEC CITY

Nakon doručka odlazak u razgled grada koji uključuje posjet predjelu Parliament Hill, ulicu Sparks, kanal Rideau, tržnici i ostalim znamenitostima. Nastavak putovanja prema Quebec Cityju. Na putu stajanje kod destilerije javorovog sirupa gdje ćete ga imati prilike kušati. Québec City je srce frankofone Kanade. U cijeloj Sjevernoj Americi niti jedan grad tako ne odiše šarmom i atmosferom stare Europe kao što je to u Québec City-ju. Dolazak u hotel. Noćenje.

 

5. DAN/ QUÉBEC CITY

Nakon doručka, odlazak u razgled Quebec City-ja. Neke od najvažnijih znamenitosti grada koje ćete posjetiti su: Chateau Frontenac i Dufferin Terasse (dvorac i vidikovac iz 19. stoljeća, simbol grada), Place Royal, Gornji grad, Donji grad i četvrt Petit Champalain. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju starim kamenim ulicama, posjete galerijama ili jednostavno za uživanje na nekom od prekrasnih gradskih trgova i terasa starog grada. Odlazak prema obali Beaupre. Na putu stajanje kako bismo vidjeli i fotografirali  spektakularne slapove Montmorency. Povratak u hotel. Noćenje u hotelu.

 

6. DAN/ QUEBEC CITY – MONTREAL

Nakon doručka odlazak prema Montrealu. Po dolasku slijedi razgled grada. Montréal je drugi najveći grad u Kanadi smješten na rijeci St. Lawrence. Tijekom razgleda grada posjetit ćemo neke od najvažnijih znamenitosti Montreala; stari dio Montréala s katedralom Notre Dame i starom lukom, Trg Jacques Cartier, Park Mont Royal, Chinatown, popularnu ulicu St. Denis i poslovni centar. Nakon razgleda predviđeno je slobodno poslijepodne za vlastite programe i aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

 

7. DAN/ MONTREAL - TORONTO

Doručak. Slobodno jutro za šetnju gradom. Organizirani transfer do zračne luke. Po dolasku u zračnu luku prijava na let za Toronto u 17:30 sati na liniji TS468. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji TS300 u 21:00 sati.  Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

 

8. DAN/ ZAGREB

Dolazak u Zagreb predviđen je u 11:45 sati.

 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 19.06.2019
Datum povratka: 26.07.2019
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
8 dana
17.480,00 Kn
 

Cijena paket-aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi    17.480 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu                                          2.290 kn

 

Zrakoplovne pristojbe (2.590 kn) uključene su u cijenu paket aranžmana.

 

FIRST MINUTE POPUST NA OSNOVNU CIJENU 5% ZA REZERVACIJE DO 60 DANA PRIJE POLASKA ILI DO POPUNJENJA MJESTA.

 

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

 

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb –  Toronto - Montreal – Toronto – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 6 noćenja s doručkom u hotelima 3* u standard sobama: 2 noćenja u Torontu, 1 noćenje u Ottawi, 2 noćenja u Quebec City-ju, 1 noćenje u Montrealu, svi transferi i razgledi prema programu, ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, voditelja putovanja, lokalnog vodiča.

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:, dodatne obroke i fakultativne izlete, napojnice za lokalne vodiče i vozače autobusa (plaćanje na licu mjesta 60 CAD), ostale usluge koje nisu navedene u programu, ETA obrazac, osobne troškove, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

                                                                                                                                                                                                                                                                                 FAKULTATIVNI IZLETI:

Vožnja brodom Maid of the Mist            290 kn

Uspon na CN Tower u Torontu              320 kn

 

VIZA: Od 15.3.2016. za ulazak u Kanadu potrebno je ispuniti Electronic Travel Authorization (eTA) obrazac na web stranici http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp  (cijena 7,00 CAD)

 

Napomene:

  • Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova (neki od hotela koriste plastične tanjure i čaše)
  • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
  • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.
  • Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
  • Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
  • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane organiztora putovanja. ŠA01AT2

 

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.