suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

MILANO I JEZERO MAGGIORE

2 dana
Cijena od:
650,00 Kn
Hrvatska
2 dana autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba...18.05., 15.06., 13.07., 04.08., 31.08., 28.09., 19.10.

Program putovanja

MILANO i jezero Maggiore 2 dana

 

Milano je grad mode i opere, predivne arhitekture i glavni grad talijanske regije Lombardije koja se nalazi na samom sjeveru uz granicu sa Švicarskom. Na ovom vikend putovanju posjetit ćete veličanstveno predalpsko jezero Maggiore, drugo po veličini u Italiji, oazu prirodnih bogatstava sa savršenom mediteranskom klimom. Zbog svoje veličine, na jezeru ima raznih otoka i otočića od kojih su najpoznatiji Boromejski otoci koji su vidljivi skoro sa svakog dijela obale, a do njih se jedino može doći brodom. Opustite se i uživajte u ljepotama jedinstvenog krajolika koji je prelijep u svako doba godine...


naglasci putovanja: MILANO – jezero MAGGIORE s Boromejskim otocima

autobusom ● 2 dana/1 noćenje ● hotel 3*/4* ... kratko, ali slatko

mogućnost polaska: Zagreb, Karlovac, Rijeka, Varaždin i Čakovec

vrijednost više: buffet doručak

 

GARANTIRANI polasci:     18.05.-19.05., 15.06.-16.06., 13.07.-14.07., 04.08.-05.08.,

31.08.-01.09., 28.09.-29.09., 19.10.-20.10.

 

Program putovanja:

1. dan                   Zagreb – MILANO – hotel

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema Italiji uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Milano, najvećeg i najvažnijeg grada sjeverne Italije razgled gradskog središta: utvrda Sforzesco – milanska katedrala – galerija Vittorio Emanuele II – slavni teatar Scala – četvrt Brera. S krova milanske katedrale i tornja Torre Branca u Parku Sempione, koji su otvoreni za javnost, možete uživati u veličanstvenom pogledu koji se pruža na cijeli grad i Alpe koje se nalaze ispred vas. Slobodno vrijeme za šetnju gradom i uživanje uz talijanski capuccino, ručak ili shopping… U kasnim popodnevnim satima slijedi vožnja do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan                   hotel jezero MAGGIORE i BOROMEJSKI otoci – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i ugodna vožnja do jezera Maggiore, drugog najvećeg jezera Italije koje je u svom gornjem dijelu švicarski teritorij. Posjet pitoresknom gradiću Stresa na samoj obali, poznatog po prekrasnim vilama i bujnoj vegetaciji. Slijedi izlet brodom na Boromejske otoke (uz doplatu) koji su ime dobili po milanskoj aristokratskoj obitelji Borromeo u čijem su vlasništvu bili stoljećima: posjet najvećem otoku Isola Madre s poznatom promenadom, bujnom vegetacijom i vrtovima i paunovima koji slobodno šeću vrtovima. Plovidba do otoka Isola Bella s palačom iz 17. stoljeća i vrtovima s brojnim kipovima, cvjetnim alejama, stablima naranči i limuna i Teatro Massimo. Iskrcaj s broda u Stresi i slobodno vrijeme za pravu talijansku kavu ili ručak. Povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.