suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

VIJETNAM I KAMBODŽA

14 dana
Cijena od:
17.880,00 Kn
Vijetnam
13 dana, 10 noćenja... zrakoplovom iz Zagreba 28.03.2019... pristojbe uključene u cijenu

Program putovanja

VIJETNAM I KAMBODŽA

13 DANA /10 NOĆENJA

 

GRUPNI POLAZAK

28.3. – 9.4.2019.

 

 

1. dan/ ZAGREB

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova za Dohu na liniji QR218 (Qatar Airways) u 16:05 sati. Dolazak u Dohu u 23:35 sati po lokalnom vremenu.

 

2. dan/ DOHA - HO CHI MIN  (SAIGON) 

Nastavak leta za Ho Chi Min na liniji QR970 u 01:55 sati. Noćni let. Dolazak u Ho Chi Min predviđen je u 13:30 sati. Nakon carinskih formalnosti organizirani prijevoz prema Ho Chi Minhu najvećem vijetnamskom gradu. Ovaj grad, nekadašnji Saigon, smješten na desnoj obali istoimene rijeke, bio je glavni grad Južnog Vijetnama od 1955. do 1976. godine. Središte grada karakterizira francuska kolonijalna arhitektura. Poslijepodnevna šetnja gradom. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora odlazak na večeru u lokalni restoran. Povratak u hotel i noćenje.

 

3. dan/ HO CHI MIN – MY THO (MEKONG DELTA) – HO CHO MIN

Doručak. Polazak prema gradu My Tho, udaljenom oko 70 km od Ho Chi Mina, u kojem su izmiješane religije poput budizma, taoizma, kršćanstva i konfucionizma. Po dolasku u My Tho odlazak do obale moćne Mekong rijeke, motornim čamcem otisnut ćete se uz Tan Long otočje preko gornjeg dijela rijeke i uživati u jedinstvenom prizoru stvarnog života uz rijeku. Zaustavljanje u jednom od sela gdje ćete imati prilike družiti se s lokalnim stanovništvom i vidjeti način proizvodnje predmeta od kokosovog drveta. Ručak. Povratak prema Ho Chi Minu uz zaustavljanje u kineskoj četvrti. Obilazak hrama Thien Hau i odlazak na tržnicu Binh Tay. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4. dan/ HO CHI MIN – CUCHI TUNELI – HO CHI MIN

Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak na izlet do tunela Cuchi (oko 75 km od grada). Tunele je dao sagraditi vijetnamski Pokret otpora. Šire se pod zemljom kao mreža, dužine više od 200 km od kojih neki vode sve do Kambodže. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u Ho Chi Min na razgled grada: katedrala Notre Dame, predsjednička palača, muzej rata, Ben Thanh tržnica i još mnoge druge znamenitosti. Noćenje.

 

5. dan/ HO CHI MIN - DANANG - HOI AN

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani transfer u zračnu luku Danang na let prema Hoi An. Po dolasku odlazak u na ručak u lokalni restoran. Zaustavit ćete se na kratko u Danangu te obići muzej Cham koji se nalazi u blizini rijeke Han. Nastavak putovanja prema Hoi Anu. Obilazak simpatičnog starog grada koji je prepun lanterna, galerija, starinarnica. Šetnja po slikovitoj tržnici te slobodno vrijeme za kupovinu. Večera u lokalnom restoranu. Dolazak u hotel na području Dananga, smještaj i noćenje.

 

6. dan/ DANANG

Doručak. Slobodan dan za odmor i uživanje na prekrasnim plažama Vijetnama. Noćenje u hotelu.

  

7. dan/ DANANG - HANOI

Rani doručak i odjava iz hotela. Prijava na let za Hanoi. Po dolasku u Hanoi, odlazak u razgled grada. Temple of Literature – prvo vijetnamsko sveučilište originalno izgrađeno kao Konfucijev hram, prvi put se spominje kao vijetnamsko sveučilište 1070 g. Zatim obilazak jezera Hoan Kiem, Ngoc Son hram. Smještaj u hotel i odmor. Odlazak na večeru u lokalni restoran. Nakon večere, odlazak na Water Puppet show, kazalište s tradicionalnom izvedbom vijetnamske muzike i plesa lutaka na vodi. Povratak u hotel i noćenje.

 

8.dan/ HANOI – HALONG – HANOI

Doručak. Odlazak prema Halongu. Vožnja traje oko 3 sata. Dolazak u Halong oko podneva. Odlazak na četverosatno krstarenje zaljevom. Ručak na brodu. Tijekom krstarenja vidjet ćete spilju Thien Cung (Nebeska palača) i otočić Titop. Po povratku na kopno vožnja do Hanoia gdje je dolazak predviđen u poslijepodnevnim satima. Noćenje.

 

9. dan/ HANOI – SIEM REAP

Doručak. Odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i let za Siem Reap (let u trajanju od oko 2 sata). Po dolasku u Siem Reap, organizirani prijevoz do hotela. Večera u lokalnom restoranu. Noćenje u hotelu.

 

10. dan/ SIEM REAP – ANGKOR THOM – ANGKOR WAT – SIEM REAP

Nakon doručka, odlazak u razgled čuvenog kompleksa Angkor Thom. Južna vrata Angkora, poznati Bayon hram, jedinstven po svoja 54 tornja dekorirana s preko 200 nasmijanih lica božanstava, zatim Baphuon hram koji leži na sjeveru Bayon i predstavlja prikaz mitske Mont Meru te Phimeanks hram - veliki kompleks kraljeva i Preah Palilay – hram stariji čak i od Angkor Thom. Posjet najviše fotografiranog hrama Ta Prohm-a koji se proslavio prikazom u filmu „Tomb Raider“. Hram je slavni podsjetnik rasta i pada carstva, buntovne snage prirode, nesvjesne drame ljudske povijesti, otkrio ga je francuski istraživatelj Henry Mouhout 1860. godine. Zatim slijedi razgled drevne prijestolnice Angkor Wat hrama iz 12.stoljeća. Nakon razgleda hramova, odmorite se i uživajte u jednosatnoj masaži stopala, a zatim prošećite po ulici prepunoj kafića ili po tržnici. Povratak u hotel. Večera i noćenje.

 

11. dan/ SIEM REAP

Doručak. Jutarnji posjet Wat Thmei, jedinstvenoj staklenoj stupi koja sadrži kosti žrtava kmerskog Rougea. Neke od kostiju pronađene su u obližnjim bušotinama. Posjet "Les Artisans d'Angkor - Chantiers Ecole" kako biste vidjeli najfiniju autentičnu kmersku umjetnost. Nastavljamo s jednom od živahnih otvorenih tržnica u gradu Psar Chars. Zatim ćemo uživati u vožnji brodom na jezeru Tonle Sap koje ulazi u rijeku Tonle Sap, pridružujući se Mekongu u Phnom Penhu. Vidjet ćemo fascinantno ribarsko "plutajuće selo". Zamislite veliko selo koje pluta na jezeru i kreće se od mjesta do mjesta nakon dizanja razine vode. Večera u lokalnom restoranu uz plesni show. Noćenje.

 

12. dan/ SIEM REAP – BANGKOK - DOHA

Doručak. Transfer do zračne luke u Siam Reapu i polijetanje zrakoplova na liniji PG914 u 16:00 sati. Predviđen dolazak u Bangkok je u 17:20 sati. Nastavak leta prema Dohi na liniji QR981 u 20:35 sati. Dolazak Dohu u 23:50 sati po lokalom vremenu.

 

13. dan/ DOHA – ZAGREB

Polijetanje zrakoplova za Zagreb u 01:55 sati na liniji QR215. Dolazak u Zagreb u 07:00 sati.

 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

Lokacija

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.