suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

PAKOŠTANE - autobusom - Camp PINE BEACH 3*

8 dana
Cijena od:
3.490,00 Kn
Hrvatska
Autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba 01.08. i 08.08.2020.

Program putovanja

UPOZNAJTE HRVATSKU OBALU.

Vrijednost više: Ljetujte u jednom od najljepših hrvatskih kampova, te ujedno upoznajte cijelu SREDNJU DALMACIJU!

 

Mogućnost izleta na najljepše lokalitete Srednjeg Jadrana uz profesionalne Hrvatske vodiče!

 

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.

1.dan/SUBOTA/ ZAGREB – PAKOŠTANE

Polazak autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 09.00 sati. Vožnja autocestom u pravcu Pakoštana uz kraća zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Pakoštane odlazak ravno u hotel te prijava. Poslijepodne kraća orijentacijska šetnja mjestom. Slobodno popodne za kupanje. Večera. Noćenje.

2.dan/NEDJELJA/ PAKOŠTANE – KOSIRINA NA OTOKU MURTERU - PAKOŠTANE

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i kupanje. Za one koji žele, prijevoz busom do obližnjeg otoka Murtera i plaže Kosirina. Uživanje u prekrasnom ambijentu i kristalno čistom modrom moru na jednoj od najljepših hrvatskih plaža. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak u Pakoštane. Večera. Noćenje.

3.dan/PONEDJELJAK/ PAKOŠTANE – ŠIBENIK – SV.NIKOLA – SKRADIN – NP KRKA – PAKOŠTANE

Doručak. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet na Slapove Krke i Šibenik. Prvo slijedi odlazak u obližnji Šibenik, najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu, koji je nastao kao starohrvatska utvrda. Prvo što ćemo obići je utvrda Svetog Nikole. Po dolasku na šibensku rivu, slijedi ukrcaj na brod te cca 30 minutna vožnja do otočića Ljuljevac, koji se nalazi u Kanalu sv. Ante u Šibeniku. Ova tvrđava jedinstvena je renesansna građevina venecijanskog  fortifikacijskog graditeljstva i izniman spomenik svjetske graditeljske baštine. Izgrađena je na mjestu nekadašnjeg benediktinskog samostana sv. Nikole po kojem je dobila ime. Gradnja tvrđave započela je 1540. godine. Po dolasku slijedi razgled tvrđave uz pratnju lokalnog vodiča ( Ulaznica za tvrđavu uključena u cijenu ). Nakon razgleda tvrđave slijedi povratak u Šibenik. Po dolasku, slijedi šetnja gradom te razgled uz lokalnog vodiča: Katedrala Svetog Jakova – Trg Republike Hrvatske – Gradska vijećnica – Kneževa Palača – Muzej Grada ( Izvana ) – Biskupska Palača – Trg Četiri Bunara. Kraće slobodno vrijeme za individualno istraživanje grada, ručak te uživanje. U dogovoreno vrijeme sastanak s pratiteljem te slijedi vožnja do Skradina te po dolasku kraća šetnja gradićem. Ulazak u Nacionalni Park Krka brodom ( Ulaznica za NP uključena u cijenu ). NP Krka obuhvaća najljepši dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole, odnosno sedam sedrenih slapova. Park odlikuje bogata te raznovrsna flora i fauna, s brojnim endemima. Najviši su slapovi Roški slap i Manojlovac, visok 32m. Tok Krke vodi do Skradinskog buka, najljepšeg dijela ovog nacionalnog parka, u blizini kojeg se nalazi otočić Visovac, usred istoimenog jezera. Obilazak parka i uživanje u prirodnim ljepotama. Povratak u Pakoštane u večernjim satima. Večera. Noćenje.

4.dan/UTORAK/ PAKOŠTANE – SLANICA NA OTOKU MURTERU - PAKOŠTANE

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i kupanje. Za one koji žele, prijevoz busom do plaže Slanica koja se nalazi na obližnjem otoku Murteru. Cjelodnevno uživanje na najposjećenijoj murterskoj plaži. U kasnim poslijepodnevnim satima povratak u Pakoštane. Večera. Noćenje.

5.dan/SRIJEDA/ PAKOŠTANE – NIN – ZADAR – VRANSKO JEZERO – PAKOŠTANE

Doručak u hotelu. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet u Nin, Zadar i na Vransko jezero. Naći ćemo se sa lokalnim vodičem i idemo na izlet prema prvoj destinaciji dana, gradiću Ninu. To je gradić smješten oko 15 km sjeverozapadno od Zadra. Centar drevnog grada je otočić, promjera 500 m, povezan s kopnom dvama mostovima, nastao na pješčanom sprudu nekadašnjeg ušća rječice Miljašić Jaruge u more. Sa sjeverne strane okružen je pješčanim sprudom i vikend naseljem Ždrijac, s istočne strane se nalazi solana a na južnoj i zapadnoj strani se nalazi noviji dio samog mjesta. U razgledu sa vodičem ćemo obići: Donja i Gornja vrata - Predromanička crkvica Sv. Križa koja je poznata kao „najmanja katedrala na svijetu“. - Župna crkva Sv. Anzelma - Spomenik Grguru Ninskom, djelo kipara Ivana Meštrovića. Kraće slobodno vrijeme u Ninu te polazak prema Zadru. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz lokalnog vodiča i obilazak glavnih znamenitosti: Rimski forum - Crkve Sv. Donata, okrugla predromanička crkva koja je simbol Zadra - Katedrale Sv. Stošije, trobrodna romanička te ujedno i najveće crkva u Dalmaciji - Narodni trg - Trg pet bunara - Crkve sv. Marije - Gradske zidine i vrata -  Morske orgulje, jedinstvena i prepoznatljiva po svom kaskadnom obalnom profilu, koji čini neprekidan koncert mističnih tonova. Uz same orgulje nalazi se i glasoviti Pozdrav suncu, još jedna urbana instalacija vrijedna divljenja. Slobodno vrijeme za ručak i vlastite sadržaje . Svakako prošećite Kalelargom, najširom zadarskom ulicom koja je opjevana u mnogim pjesmama i ima čak i svoju himnu. U dogovoreno vrijeme polazak prema Vranskom jezeru. Sastanak sa ornitološkim vodičem koji će nas provesti rezervatom te nam ujedno ispričati sve o biljnom i životinjskom svijetu rezervata. Ova tura trebala bi trajati cca 45 minuta. Povratak u Pakoštane. Večera. Noćenje.

6.dan/ČETVRTAK/  PAKOŠTANE – KORNATI – PAKOŠTANE

Doručak u hotelu. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet ukrcaj na najljepši hrvatski otočni arhipelag. Ukrcaj na turistički brod u mjestu Murter te odlazak u Nacionalni park Kornati uz turističkog vodiča tijekom izleta. Polazak će biti sa glavne luke u Murteru, te slijedi plovidba uz prolazak kroz otočiće u blizini Murtera, i ulazak u nacionalni park na ulaz Opat. Idemo u obilazak otoka duž klifova s najatraktivnije strane koja gleda prema otvorenom moru, te ćemo imati pauzu na otoku Rašip s kupanjem, razgledanjem i pješačenjem do vidikovca. Slijedi vožnja kroz središnji dio NP Kornati do uvale Vruje na otoku Kornat. Tamo ćemo imati ručak u restoranu te slobodno vrijeme za kupanje i razgledanje ribarskog naselja po želji. Potom slijedi vožnja uz otok Kornat i izlaz iz nacionalnog parka kroz prolaz Proversa, pauza sa kupanje s broda kod otočića Bikarijica,  te na kraju izleta vožnja duž otoka Žutske skupine Kornata i Murterskih škoja uz povratak u Murter do 18:00 sati. Povratak u Pakoštane. Večera. Noćenje.

7.dan/PETAK/ PAKOŠTANE – SPLIT – TROGIR - PAKOŠTANE

Doručak u hotelu. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet u Split i Trogir. Slijedi vožnja do Splita gdje ćemo se naći sa lokalnim vodičem. Slijedi razgled grada uz pratnju vodiča: Splitska Riva – Peristil – Dioklecijanova Palača u koju ćemo ući i čuti priču o ovoj nevjerojatnoj građevini ( Ulaznica uključena u cijenu izleta ) – Katedrala Svetog Dujma – Kip Grgura Ninskog. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira te ručak. U popodnevnim satima slijedi vožnja prema Trogiru. Razgled grada kamena i umjetnosti u pratnji stručnog vodiča: Sjeverna Gradska Vrata, Puerta de la Tierra - Katedrala Svetog Lovre - Palača Ćipiko – Gradska vijećnica – Toranj sa satom – Drvo ljubavi – Manastir Svetog Mihaela - Crkva i Samostan Svetog Dominika  – Kaštel Kamerlengo – Južna Gradska Vrata. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira i uživanje u jednom od najljepših hrvatskih gradova. U dogovoreno vrijeme povratak u Pakoštane. Večera. Noćenje.

8.dan/SUBOTA/ PAKOŠTANE - ZAGREB

Doručak. Staviti ćemo stvari u autobus, odjaviti se iz hotela. Slijedi slobodno vrijeme do popodnevnih sati za još jedno kupanje. U popodnevnim satima ručak u hotelu. U poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

KAMP PINE BEACH PAKOŠTANE

Prekrasni pješčani zaljev omiljeno je mjesto u Pine Beachu i ponos cijelog turističkog naselja. Prirodna pješčana plaža predstavlja poseban doživljaj za djecu i prava je rijetkost u Hrvatskoj. Jednako tako i odrasli posjetitelji sigurno će uživati u zabavnim sadržajima i vodenim sportovima koji su im na raspolaganju. Možete uživati u ronjenju, jedrenju na dasci, jedrilicama, kajaku, vodenom parku i odbojci na pijesku. U blizini se nalazi Jedro bar gdje se možete okrijepiti tijekom uživanja na plaži. Osim pješčanog dijela, obala je duga jedan kilometar ima i stjenovitih dijelova te nekoliko drvenih pontona za sunčanje i skokove u vodu.

Šarmantni bungalovi izrađeni od trske oduševiti će Vas svojom jednostavnošću. Njihov vanjski izgled i unutarnje uređenje već na prvi pogled govore da će to biti jedinstveno ljetovanje. Pomno položeni u hladovini borove šume, pružaju utočište u prirodi svima željnima odmora od svakodnevnice modernog života. Unutrašnjost je opremljena krevetima s posteljinom i policama za odjeću, bez električne energije i sanitarija za potpuni ugođaj ljetovanja u prirodi. Jedinstvena konstrukcija bungalova omogućuje prirodnu prozračnost za ugodan boravak u vrućim ljetnim danima. Sanitarni čvorovi nalaze se na nekoliko lokacija u kampu te su udaljeni od svih bungalova ne više od minutu-dvije hoda.

Bungalov za dvije osobe

Bungalov za pet osoba

 • Dvokrevetni bungalov prikladan je smještaj za jednu ili dvije odrasle osobe ili djeteta.
 • U bungalovu se nalaze dva kreveta za jednu osobu uz mogućnost dodavanja dječjeg krevetića za djecu do 2 godine.
 • Minimalna zauzetost je jedna osoba, a maksimalna zauzetost je tri osobe od kojih je barem jedno malo dijete.
 • Uz nadoplatu, moguće je rezervirati dvokrevetni bungalov u neposrednoj blizini mora.
 • Bungalov s pet kreveta prikladan je smještaj za obitelji s više članova i malom djecom do 12 godina koja ne mogu boraviti u zasebnom bungalovu.
 • U bungalovu se nalazi jedan bračni krevet koji je pregradom odijeljen od prostora u kojemu su smještena tri kreveta za jednu osobu.
 • Također je moguće dodati dječji krevetić za djecu do 2 godine.
 • Minimalna zauzetost je četiri osobe, a maksimalna zauzetost šest osoba od kojih je barem jedno malo dijete.
 

 Pine Beach restoran nudi pretežno mediteransku kuhinju od plodova mora, mesa, tjestenina, povrća, salata i voća koju svakodnevno, od svježih domaćih sastojaka. Priprema ga kuhinjsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom. Restoran u Pine Beachu sastoji se od velike kuhinje gdje se svakodnevno pripremaju jela od svježih sastojaka, natkrivene otvorene terase sa show-cookingom i bogatog buffeta na kojem se serviraju tri svježe pripremljena obroka dnevno svim gostima. Na buffetu meniju možete pronaći pretežno mediteransku kuhinju od plodova mora, mesa, tjestenina, povrća, salata i voća.

Dodatni sadržaji:

 • Avanturistički park,
 • Info centar,
 • Usluga pranja odjeće,
 • Masaža,
 • Mini golf,
 • Stolni tenis
 • i dr.

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 08.08.2020
Datum povratka: 15.08.2020
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: Čakovec, Varaždin
8 dana
3.490,00 Kn

01.08. - 08.08.2020.
08.08. - 15.08.2020.

FM 3.490 kn, RC 3.790 kn


 • Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu.
 • Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska.
 • Minimalan broj putnika: 40
 • Rok prijave: Do 7 dana prije puta
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Jednokrevetna soba nije dostupna!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji Zagreb - Pakoštane - Zagreb
 • Prijevoz na plažu Slanica i Kosirina
 • Smještaj u dvokrevetnim, četverokrevetnim ili petokrevetnim bungalovima Kampa Pine Beach Pakoštane
 • 7 punih pansiona: Doručak, Ručak, Večera ( Večera na dan dolaska, Ručak i Doručak na dan odlaska )
 • Korištenje svih sportskih sadržaja u kampu (jedrenje, kajak, windsurf, tenis, stolni tenis, košarka, nogomet, odbojka na pijesku, aerobic,
  aquapark, badminton, streličarstvo, boćanje, mini gym, mini golf, penjačka stijena/adrenalinski park)
 • Ležaljke za plažu
 • Boravišna pristojba
 • PDV
 • WI-FI u kampu
 • Turističkog pratitelja iz Zagreba na hrvatskom jeziku
 • Osiguranje od odgovornosti
 • Jamčevinu turističkog paket aranžmana
 • Sve razglede prema programu
 • Troškove organizacije i realizacije programa

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Vlastite troškove
 • Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se posjećuju
 • Fakultativne izlete
 • Sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana uključuje“
 • Usluge u baru u kompleksu kampa
 • Masaže unutar kampa
 • Najam bicikala i športske opreme
 • Sportske škole i instrukcije
 • Sef u sobi

FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja):

IZLET TVRĐAVA SVETI NIKOLA, ŠIBENIK, SKRADIN I NP KRKA

Uključuje lokalnog vodiča na svim lokalitetima, ulaznicu za tvrđavu Sv. Nikola, prijevoz brodom do tvrđave Sv. Nikola, razgled tvrđave, vođenu turu Šibenikom, ulaznicu za NP Krka, Prijevoz brodom u NP Krka do Skradinskog buka ( Visovac i Roški Slap ), prijevoz autobusom do i od svih lokacija )

460 kn
(minimalno prijavljenih 20 putnika)

IZLET NIN, ZADAR I VRANSKO JEZERO

Uključuje lokalnog vodiča na svim lokalitetima, Ulaznicu za Vransko jezero uz lokalnog ornitološkog vodiča, prijevoz autobusom do i od svih lokacija

190 kn
(minimalno prijavljenih 20 putnika)

IZLET SPLIT I TROGIR

Uključuje lokalnog vodiča na svim lokalitetima, Ulaznicu za sve dijelove Dioklecijanovr Palače uz lokalni razgled, Ulaznicu za Tvrđavu Kamerlengo u Trogiru, prijevoz autobusom do i od svih lokacija

190 kn
(minimalno prijavljenih 20 putnika)

IZLET NA KORNATE

Prijevoz brodom do Kornata, ručak na brodu ili u jednom od restorana na Kornatima, prijevoz autobusom do i od lokacije ukrcaja

350 kn
(minimalno prijavljenih 20 putnika)

*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog moguće promjene cijene ulaznica

*** ZA PUTNIKE KOJI ODABERU IZLETE, RUČAK ĆE BITI POSLUŽEN U OBLIKU BASIC LUNCH PAKETA ( Piće, Sendviči, Voće ) KAKO BI IH MOGLI PONIJETI SA SOBOM NA IZLET.

 

 

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 • 1 red – sjedalo 3, 4 –100 kn
 • 2 red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
 • sjedala iza 2. vrata – 100 kn
 • ostala raspoloživa sjedala - 50 kn

VAŽNA NAPOMENA

 • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju

ŠA09

 

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.