suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ŽENEVA 90th INTERNATIONAL MOTOR SHOW

1 dan
Cijena od:
2.380,00 Kn
Švicarska
Posebnim zrakoplovom iz Ljubljane, 06.03.2020.

Program putovanja

ŽENEVA

90th INTERNATIONAL MOTOR SHOW

Posebnim zrakoplovom iz Ljubljane

 6.3.2020.

 

Trajanje putovanja: 1 dan

Najmanji broj putnika: 45

 

1. dan: petak, 6.3.2020. | LJUBLJANA – ŽENEVA – LJUBLJANA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Ljubljana dva sata prije polijetanja zrakoplova (mogućnost organiziranog transfera Zagreb - zračna luka Ljubljana). Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u jutarnim satima. Po dolasku u Ženevu odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2020 koji se ove godine održava po 90. put. Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu.  Prijava na let prema Ljubljani te polijetanje charter zrakoplova u večernjim satima. Po dolasku u Ljubljanu mogućnost organiziranog transfera do Zagreba.

 

First Minute cijena aranžmana po osobi: 2.380 kn*

*First Minute cijena vrijedi za rezervacije do 18.02.2020.

 

Redovna cijena aranžmana po osobi: 2.680 kn

 

Cijena po osobi uključuje: prijevoz posebnim charter zrakoplovom na relaciji Ljubljana - Ženeva - Ljubljana, pristojbe zračnih luka, ulaznicu za sajam, predstavnika na putovanju, jamčevinu i trošak organizacije putovanja.

 

Cijena ne uključuje: dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo).

 

Doplate: transfer Zagreb – zračna luka Ljubljana – Zagreb 350 kn

 

 

Napomene: Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Organizator putovanja može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

 

Za navedeni aranžman vrijede “Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane” turističke agencije Palma travel d.o.o. Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. | Radno vrijeme pojedinih znamenitosti je različito tako da se vremenski tijek razgledavanja može mijenjati. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnim mjestima. | Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.