suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

VIS - VOLIM KOMIŽU - autobusom

8 dana
Cijena od:
3.590,00 Kn
Hrvatska
8 dana autobusom iz Čakovca, Varaždina, Zagreba... 2021 Vrijednost više.... Biševo i Modra špilja; Izlet brodom oko otoka

Program putovanja

Dragi ljubitelji putovanja…, 

Obzirom na „novo“ normalno, razmišljajući o destinacijama lijepe, naše…, odlučili smo ponuditi Vam nešto zaista prelijepo, iznimno I šarmantno…, odlučili smo ponuditi Vam destinaciju idealnu za sve, koji svoje slobodno vrijeme želite provesti okruženi netaknutim prirodnim ljepotama, skrivenim uvalama i otočićima, za sve Vas koji želite uživati u očuvanoj, izvornoj mediteranskoj arhitekturu i gostoljubivosti otočana. Odlučili smo povesti Vas u rijedak mediteranski biser iznimne ljepote, bogate kulturne baštine, ribarske tradicije i ljubaznih starosjedioca, dakle pokazati Vam jedan drukčiji svijet u kojem je sve jednostavno, opušteno i posebno.

Pa krenimo zajedno, otputujmo na VIS!

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. Dan: ČAKOVEC – VARAŽDIN – ZAGREB - SPLIT – VIS

Polazak autobusa u 03.00 sa Autobusnog kolodvora u Čakovcu, te putovanje prema Splitu. Po dolasku, ukrcaj na trajekt te plovidba prema Visu (trajanje cca 2,30 sati). Po dolasku u Vis, ukrcaj u autobus te odlazak prema 10 km udaljenoj Komiži uz uživanje u panorami ovog prelijepog otoka. Po dolasku, smještaj u hotel, te slobodno poslijepodne za kupanje na hotelskoj plaži Gusarica, odmor. Večera.

 1. Dan: KOMIŽA

Nakon doručka, za sve koji nam se žele pridružiti u obilasku prelijepe Komiže, sastanak na recepciji u 09.30 sati te šetnja i upoznavanje grada. Komiža se smatra kolijevkom ribarstva, a Komiški su ribari bili poznati diljem Mediterana i Amerike kao vrsni poznavatelji svojega zanata. Danas o slavnoj povijesti viškog ribarstva svjedoči Ribarski muzej u Komiži, koji svakako vrijedi posjetiti, a neizostavna je i crkva Sv.Nikole - zaštitnika putnika, pomoraca i ribara, gdje se svake godine 06.12., ispred župne pali žrtveni brod.

Slobodno poslijepodne za vlastite aranžmane. Večera.

 1. Dan: KOMIŽA – Izlet – BIŠEVO I MODRA ŠPILJA

Nakon doručka, zajednički odlazak do luke, gdje ćemo se ukrcati na glazbeni brod Ames i otploviti na interesantni izlet do otočića Biševa, gdje se nalazi i čuvena Modra špilja. Svakako, doživljaj na brodu je zaista spektakularan, bračni par Pjerino i Silvana, pobrinut će se da ova plovidba bude više od zabave, a to će popratiti i odličnim ručkom koji će nam Silvana pripremiti. Vjerojatno će biti vruće, pa ćemo se i kupati u bisernom moru plaže Porat, na otočiću Biševo. Povratak u Komižu, uz glazbu i dobro raspoloženje. Večera u hotelu.

 1. dan: KOMIŽA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aranžmane, kupanje, odmor, skitnju komiškim uličicama… U 15.30 zajednički odlazak u unutrašnjost Visa, te upoznavanje sa prekrasnom prirodom ovog zaista posebnog otoka. Svakako ćemo starom cestom krenuti prema Pliskom polju, Podšpilju, Podhumlju, uživati ćemo u krajolicima, zaustaviti se u  gostionici Aerodrom, koja je ime dobila po savezničkom aerodromu, označenom crvenobijelim stupovima što i danas strše nad vinogradima bugave i kuća. Ovo iznimno šarmantno mjesto postalo je nezaobilazna destinacija koja privlači posjetitelje svojim jednostavnim i nepretencioznim uređenjem, a nudi odlična vina i izvrsne otočke zalogaje, na čašici komiške Bugave – čuvenog bijelog vina, uz mogućnost kupovine istog.

Nastavljamo prema gradu Visu, šetnja gradom te odlazak na čuvenu utvrdu St. George, odakle se pruža fantastičan pogled na okolne otoke.

Povratak u hotel, večera, noćenje….

 1. Dan: KOMIŽA

Doručak. Slobodan dan za vlastite aranžmane… kajakom do plaže Perna, kupanje u jednoj od prelijepih plaža – Gusarica, Kamenica, Lučica…., večera, noćenje…

 1. DAN: KOMIŽA I IZLET BRODOM

Nakon doručka, krećemo na izlet brodom oko otoka Visa.. Ne zaboravite ponijeti kupaće kostime :) … Uz obilje zabave na brodu, zanimljivih priča te odličnog ručka, okupati ćemo se i na najljepšoj europskoj plaži Stiniva, posjetiti ćemo i prekrasnu plažu Srebrena, vidjeti ćemo plažu Tepluš, a svakako ćemo se zaustaviti i u gradu Visu, gdje ćete moći proskitati viškim ulicama. Dan završavamo pjesmom iz čuvenog mjuzikla Mamma Mia i kupanjem na plaži Barjuška, gdje je bio i sniman film Mamma Mia 2. Povratak u hotel, večera, noćenje.

 1. Dan: KOMIŽA

Doručak, slobodan dan, večera…

 1. Dan: KOMIŽA – SPLIT – ZAGREB - VARAŽDIN – ČAKOVEC

Nakon doručka, odjava iz hotela te polazak autobusa prema trajektnoj luci u gradu Visu. Predviđeni dolazak kući do 20.00 sati.

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 18.09.2021
Datum povratka: 25.09.2021
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: Čakovec, Varaždin
8 dana
3.590,00 Kn

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

First minute: 3.590 KN (vrijedi za rezervacije i uplate do 31.5.2021.)

Redovna cijena: 3.690 kn

 

Cijena uključuje:

 • Prijevoz udobnim turističkim autobusom
 • Karte za trajekt )
 • Licenciranog pratitelja putovanja
 • 7 polupansiona na bazi smještaja u ½ balkon, more, klima sobama, u hotelu BIŠEVO **, u Komiži (doručak buffet, večera izbor menija i salatni i desertni buffet)
 • Boravišnu pristojbu
 • Razglede prema programu,
 • Paket 2 cjelodnevna izleta (raspored podložan promjenama, ovisno o vremenskim uvjetima) sa uključenim ručkovima; Biševo i Modra špilja (ulaznica u Modru špilju uz doplatu), Izlet brodom oko otoka
 • Jamčevinu i troškove organizacije i realizacije aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

 • Troškove osobnih narudžbi te sve ostale troškove koji nisu izrijekom navedeni pod cijena uključuje
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu = 500 kn

 

 

Organizator zadržava pravo promjene cijene u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (35), odnosno zadržava pravo otkazivanja putovanja.

 

Organizator putovanja: SUN TRAVEL

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane organizatora putovanja.

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.