suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

MINIMUNDUS, KORUŠKA I BLED

2 dana
Cijena od:
650,00 Kn
Austrija
Autobusom iz Zagreba

Program putovanja

1.dan: ZAGREB – KLAGENFURT - MINIMUNDUS - VILLACH - HOTEL

Polazak autobusa iz Zagreba u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraće zaustavljanje putem. Vožnja uz jezero Wörthersee (Vrbsko jezero).  Na obalama ovog jezera austrijsko plemstvo je podizalo svoje palače i ljetnikovce. Vožnja do Klagenfurta, glavnog grada Koruške. Šetnja do glavnog gradskog trga, fontane Lindwurm, barokne katedrale i palače Landhaus. Slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju i osobne programe. Moguć posjet Minimundusu, parku sa 159 modela građevina iz 40 zemalja svijeta, gdje možete šetajući parkom napraviti „put oko svijeta“ u jednom danu. Minijature najpoznatijih svjetskih građevina su u velikom parku s cvijećem, bonsai drvećem i kaktusima. Putnici koji ne žele posjetiti Minmundus mogu iskoristiti više slobodnog vremena u središtu Klagenfurta. Nastavak puta do Villacha, drugog  najvećeg koruškog grada. Šetnja s pratiteljem kroz zanimljiva unutarnja dvorišta i tipične uličice do crkve sv. Jakova. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metara.  Smještaj u hotel. Noćenje.

 

2.dan: HOTEL – VRBSKO JEZERO – BLED - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Zaustaviti ćemo se u mjestu Velden (Vrba ob jezeru), jednom od najpoznatijih mjesta za odmor u Koruškoj, poznatom po snimanju popularnih serija i dvorcu Velden. S obale jezera pruža se lijep pogled na alpske vrhunce i guste crnogorične šume. Šetnja uz obalu jezera i vile austrijskog plemstva. Naše putovanje po alpskim jezerima nastaviti ćemo romantičnim ugođajem Bledskog jezera i posjetom Bledu. Slobodno vrijeme za šetnju uz obalu jezera, vožnju tradicionalnim čamcem pletnom do otočića s crkvom svete Marije, vrijeme za kavu ili poznate bledske kremšnite.  Povratak vožnjom kroz Sloveniju te dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 04.09.2021
Datum povratka: 05.09.2021
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
2 dana
650,00 Kn

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 650 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 690 kn

 

First minute cijena vrijedi  do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja   Minimalan broj putnika: 40


Cijena uključuje:
• prijevoz  turističkim autobusom prema programu,
• smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 1  noćenja s  doručkom u hotelu 3/4* na području Villacha/Klagenfurta
• razgledavanja i izlete prema programu, 
• pratitelja tijekom putovanja,
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:

• moguću doplatu za jednokrevetnu sobu –  290 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).

• ulaznicu za Minimundus odrasli 15 EUR, djeca od 6-15 godina 8,50 EUR, djeca do 5 godina besplatno (informativne cijene, mogu biti podložne promjeni, točna informacija u završnom pismu)

• Putno osiguranje 
 

Popusti:

Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 10% popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Treća odrasla osoba dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 5 % popusta.

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
-  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
- sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn

 

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je  83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.859.000. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska  manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata. 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

 

Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja.

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti organizatora putovanja.

ŠA03

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.