suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ISTANBUL I BURSA - 4 dana

4 dana
Cijena od:
395,00 EUR
Turska
Europska putovanja zrakoplovom 2024

Program putovanja

Vrijednost više: Odličan hotel Marmaray 4*, centar Istanbula, sve atrakcije lako dostupne!

*** Mogućnost izleta u BURSU, grad gdje ćete najbolje osjetiti čari Orijenta. 

Agencija stručnjak za Istok Europe!

1.dan ZAGREB –  ISTANBUL – NOĆNI ISTANBUL

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije leta. Prijava na let kompanije Turkish Airlines TK1054 i polijetanje zrakoplova za Istanbul sukladno redu letenja (na dnu stranice). Dolazak u Istanbul po lokalnom vremenu. Transfer i smještaj u hotel. Slobodna večer u Istanbulu, a za one koje žele upoznavanje sa gradom, navečer mogući fakultativni izlet Noćni Istanbul. Vožnja najpoznatijim istanbulskim lokacijama uz prekrasnu noćnu panoramu ovog megalopolisa. Vidjeti ćemo Teodozijeve zidine, zidine starog Istanbula, vožnja Kenedijevim Bulevarom kroz povijesni centar Sultanahmet pokraj Topkapi palače, prolazak pokraj Eminona gdje ćemo vidjeti i Novu Džamiju, a uloviti ćemo i pogled na Sulejmaniju, Džamiju koja dominira vizurom Istanbula, a koju je izgradio Sulejman Veličanstveni. Prolazimo preko modernog mosta Attaturk, vozimo se pokraj Dolmabahce Palače i Bešiktaševog stadiona do mosta Mučenika 15 jula te idemo na azijski dio. Idemo na Çamlıca Tepesi, najviši vrh Istanbula i Bospora koji se nalazi na 267 metara, odakle se pruža pogled na Mramorno more i Bospor. Također ćemo vidjeti i novoizgrađenu Džamiju Çamlıca, za koju kažu da može primiti najviše vjernika u cijelom Istanbulu. Noćni pogled na Istanbul. Vjerujemo da ćete se na ovaj vidikovac jednom vratiti i po danu. Povratak u hotel. Noćenje.

 

2.dan ISTANBUL – SULTANAHMET 

Doručak. Odlazimo u razgled grada lokalnim prijevozom te se nalazimo sa lokalnim vodičem. Predlažemo fakultativni izlet Sultanahmet uz paket ulaznica za najpoznatije istanbulske lokacije ( Ulaznica za Plavu džamiju, Aya Sofiu, Topkapi muzej sa lokalnim vodičem, vođenjem na hrvatskom jeziku te audio slušalicama, uz DOPLATU ). Prvo polazimo prema Aja Sofiji remek-djelu bizantske arhitekture, nekad najveće crkve u Bizantskom carstvu, koja je naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća tog vremena. Ulazimo u objekt sa lokalnim vodičem. Slijedi obilazak hipodroma koji je nekoć bio sportski i društveni centar Konstantinopola, a vidjeti ćemo i poznate Obeliske na hipodromu te slavnu njemačku fontanu. U sklopu izleta obilazimo i baziliku Cisterna (potrebna posebna doplata za ulaznicu) koja je poznata i pod nazivom Utinula palača, te je danas lokacija snimanja mnogobrojnih Hollywoodskih filmova. Sijedi razgled džamije Sultana Ahmeta (Plava džamija) iz 17. stoljeća, monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa 6 minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju. Nakon završetka razgleda slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka sastanak sa vodičem u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, te odlazak prema Topkapi palači u kojoj je u 16.stoljeću bio smješten harem, državna administracija i vojna uprava, s ukupno 3.000 stanovnika. Sultani su je napustili 1855. godine u korist nove Dolmabache palače. Obilazak harema (potrebna posebna doplata za ulaznicu) koji je nekad bio dom za više od 300 sultanovih konkubina, a to je ono što ćemo prvo vidjeti kao i sultanove odaje. Razgled sa vodičem koji će trajati oko dva i pol sata, a nakon toga slobodno vrijeme za slikanje. S terase palače Topkapi pruža se prekrasan pogled na Mramorno more i Bospor. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Preporučamo posjet i kupovinu na Kapali čaršiji – Grand Bazaru, jednom od najvećih natkrivenih bazara na svijetu s više od 4000 dućana sa zlatom, tkaninama, keramikom i suvenirima, i naravno uz nezaobilazno cjenkanje. Navečer je moguć fakultativni odlazak na tursku večer s uključenom večerom i tradicionalnim folklornim programom s trbušnim plesačicama (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

 

3.dan ISTANBUL – BURSA – ISTANBUL

Doručak. Za one istraživački nastrojene, predlažemo fakultativni izlet u Bursu, prema mnogima jedan od najljepših turskih gradova. Slijedi vožnja od cca 150 km u smjeru Juga Turske prema Bursi. Dolazak u Bursu, antički grad koji je ujedno od 1326. godine prvi glavni grad osmanskih sultana u prijepodnevnim satima. Ovaj bogat grad danas je glavni grad istoimene provincije smješten u plodnoj dolini, te je okružen visokim brdima. Čeka vas pravi doživljaj Orijenta – Krivudave ulice, slikovite stare kuće, impozantne džamije i gusto nastanjene ulice bazara te svi ostali miomirisi Orijenta; mostovi preko dubokih klanaca usred grada, romantična, stara groblja pokraj raskošno smještenih modernih bulevara i poznati termalni izvori – to je Bursa. Mi ćemo vidjeti i najpoznatije lokalitete u Bursi – Zelena džamija, poznata i kao Džamija Mehmeda I, te je ujedno dio većeg kompleksa – Zeleni Mauzolej, mjesto gdje se čuvaju ostaci petog osmanskog sultana Mehmeda I  – Ulu Cami ili Velika Džamija, koju je sagradio veliki sultan Bayezid – Koza Han, nekadašnji bazar svile. Slijedi slobodno vrijeme za ručak te povratak prema Istanbulu u večernjim satima. Nakon kraćeg odmora idemo na upoznavanje s centralnim Istanbulom – Trg Taksim i Ulica oslobođenja –  Istiklal Caddesi u kojoj se nalaze mnogobrojne trgovine, klubovi i restorani. Orijentacijski razgled centra Istanbula te slobodno vrijeme za uživanje u nekom od velikog broja pubova ili barova uz tradicionalnu nargilu. Povratak u hotel. Noćenje.

*** U slučaju ne održavanja izleta u Bursu, Palača Dolmabahce te krstarenje Bosporom automatski se prebacuju na ovaj dan.

 

4.dan ISTANBUL – DOLMABAHCE – BOSPOR – ZAGREB 

Doručak. Za one koji idu na izlet slijedi rana odjava iz hotela. Staviti ćemo stvari u luggage room te ćemo imati slobodno vrijeme za osobne programe ili odlazak u novi shopping ili odlazak na fakultativni izlet Dolmabahce ili krstarenje Bosporom. Ujutro odlazimo javnim prijevozom u poznatu Dolmabahce palaču (doplata). Dvorac je ekstravagantna palača sagrađena u rokoko stilu. Sultan Abdul Aziz želio je imati svoju verziju Versaillesa te je ovu palaču izgradio od zajmova stranih banaka jer ovoliko materijalno bogatstvo nikako nije mogao osigurati sam. Slijedi razgled palače uz vođenje na hrvatskom jeziku. Kraće slobodno vrijeme za slikanje uz obalu sa pogledom na Aziju. Preko puta palače nalazi se i novi moderni stadion Bešiktaša. Nakon razgleda palače odlazak na fakultativno krstarenje brodom po Bosporu (doplata), rajskom mjestu, tjesnacu koji razdvaja Europu i Aziju čije obale rese drvene vile, raskošne palače, utvrde te ribarska sela. Pristajemo u centru grada na doku Eminon, te uz pratnju vodiča idemo u posjet Misir Čaršiji – egipatskoj tržnici na kojoj ima mnoštvo začina, mirisa i boja. Na Egipatskoj tržnici moći ćete kupiti neki od mnogobrojnih mirisnih začina i čajeva te doživjeti istinski duh starog Istanbula. Za one koji ne idu na izlet, imaju slobodno vrijeme za vlastite sadržaje te slobodno poslijepodne. Mi predlažemo posjet Sulejmaniji, jednoj od najljepših istanbulskih džamija koju je gradio poznati arhitekt Sinan po nalogu Sulejmana Veličanstvenog čiji se mauzolej nalazi unutar džamije. Ova džamija dominira nad panoramom Istanbula. U popodnevnim satima sastanak grupe u hotelu te transfer do zračne luke. Prijava na let kompanije Turkish Airlines TK1055 za Zagreb. Polazak zrakoplova sukladno redu letenja (na dnu stranice) po lokalnom vremenu. Dolazak u Zračnu luku Zagreb. (red letenja na dnu stranice).

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 20.06.2024
Datum povratka: 23.06.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE 145 €
4 dana
430,00 EUR)
Datum polaska: 27.06.2024
Datum povratka: 30.06.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE 145 €
4 dana
445,00 EUR)
Datum polaska: 25.07.2024
Datum povratka: 28.07.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
425,00 EUR)
Datum polaska: 02.08.2024
Datum povratka: 05.08.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
425,00 EUR)
Datum polaska: 22.08.2024
Datum povratka: 25.08.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
485,00 EUR)
Datum polaska: 12.09.2024
Datum povratka: 15.09.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
455,00 EUR)
Datum polaska: 30.10.2024
Datum povratka: 02.11.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
455,00 EUR)
Datum polaska: 02.11.2024
Datum povratka: 05.11.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: zrakoplovne karte 145 €
4 dana
395,00 EUR)

 

HOTEL MARMARAY 4*

 

Hotel Marmaray smješten je 2 km od povijesnog područja Sultanahmet, gdje se nalaze najpoznatije istanbulske znamenitosti kao što su Veliki bazar, Aja Sofija i palača Topkapi. Gostima su na raspolaganju sadržaji spa-centra, terasa s pogledom na more i besplatni WiFi. Sve otmjeno uređene sobe hotela Marmaray imaju LCD TV sa satelitskim programima, telefon i vlastitu kupaonicu. Također sadrže sef i mini bar.
Ovaj hotel sadrži spa-centar s tradicionalnom turskom kupelji, saunom i velikim izborom masaža uz nadoplatu. Bife doručak poslužuje se svakodnevno, a restoran s terasom s pogledom na more poslužuje jedinstvena jela međunarodne kuhinje.

ISTANBUL

Istanbul (turski: Istanbul), na hrvatskom se još naziva Carigrad i Konstantinopol, grad smješten na Bosporskom tjesnacu, nekadašnja je prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog. Nakon osnivanja moderne Republike Turske, Ankara je proglašena turskim glavnim gradom. Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte.   Grad je izabran za europski glavni grad kulture za 2010., zajedno s Pečuhom u Mađarskoj i Essenom u Njemačkoj. Zemljopisni položaj: nalazi se na južnom Bosporu, prostire se na dva kontinenta – zapadni je dio u Europi, dok je istočni u Aziji. Rukavac “Zlatni rog” dijeli europski dio na dva dijela. Između Mramornog mora i Zlatnog roga nalazi se poluotok s najstarijim dijelom Istanbula. Grad ima ukupnu površinu od 1539 km2 dok se šire područje grada tj. provincija Istanbul prostire na 5220 km2. Gradska klima je umjerena kontinentalna; ljeta su u gradu vruća i vlažna, zime kišovite te ponekad snježne.

 

 
 

RED LETENJA – podložan promjeni

Datum leta

TK – Turkish Airlines

Odlazna destinacija

Dolazna destinacija

VRIJEME LETA

Broj leta

02.08.2024.

TK 1054

ZAG – Zagreb

IST – Istanbul

08:50

12:00

05.08.2024.

TK 1055

IST – Istanbul

ZAG – Zagreb

18:35

19:40

 

RED LETENJA – podložan promjeni

Datum leta

TK – Turkish Airlines

Odlazna destinacija

Dolazna destinacija

VRIJEME LETA

Broj leta

22.08.2024.

TK 1054

ZAG – Zagreb

IST – Istanbul

08:50

12:00

25.08.2024.

TK 1055

IST – Istanbul

ZAG – Zagreb

18:35

19:40

 

RED LETENJA – podložan promjeni

Datum leta

TK – Turkish Airlines

Odlazna destinacija

Dolazna destinacija

VRIJEME LETA

Broj leta

12.09.2024.

TK 1054

ZAG – Zagreb

IST – Istanbul

08:50

12:00

15.09.2024.

TK 1055

IST – Istanbul

ZAG – Zagreb

18:35

19:40

 

RED LETENJA – podložan promjeni

Datum leta

TK – Turkish Airlines

Odlazna destinacija

Dolazna destinacija

VRIJEME LETA

Broj leta

30.10.2024.

TK 1054

ZAG – Zagreb

IST – Istanbul

09:15

13:30

02.11.2024.

TK 1055

IST – Istanbul

ZAG – Zagreb

19:00

19:05

 

RED LETENJA – podložan promjeni

Datum leta

TK – Turkish Airlines

Odlazna destinacija

Dolazna destinacija

VRIJEME LETA

Broj leta

21.11.2024.

TK 1054

ZAG – Zagreb

IST – Istanbul

09:15

13:30

24.11.2024.

TK 1055

IST – Istanbul

ZAG – Zagreb

19:00

19:05

 

 

BITNE NAPOMENE

 • KLASIFIKACIJA OVOG PUTOVANJA JE: COMFORT – Više o klasifikaciji putovanja pogledajte OVDJE.

GARANTIRANI POLASCI!

20.06. – 23.06.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.239,84

430

REDOVNA CIJENA

3.465,87

460

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.332,34

575

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

27.06. – 30.06.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.352,85

445

REDOVNA CIJENA

3.578,89

475

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.445,36

590

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

25.07. – 28.07.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.202,16

425

REDOVNA CIJENA

3.428,20

455

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.294,67

570

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

02.08. – 05.08.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.202,16

425

REDOVNA CIJENA

3.428,20

455

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.294,67

570

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

22.08. – 25.08.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.654,23

485

REDOVNA CIJENA

3.880,27

515

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.746,74

630

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

12.09. – 15.09.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.428,20

455

REDOVNA CIJENA

3.654,23

485

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.520,70

600

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

30.10. – 02.11.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

3.428,20

455

REDOVNA CIJENA

3.880,27

515

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.520,70

600

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

21.11. – 24.11.2024.

HOTEL MARMARAY 4*

HRK

EUR

FIRST MINUTE CIJENA

2.976,13

395

REDOVNA CIJENA

3.202,16

425

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE
(obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)

1.092,50

145

UKUPNO
(FM CIJENA + ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE)

4.068,63

540

NADOPLATA ZA 1/1 SOBU
(plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

904,14

120

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Smještaj: HOTEL MARMARAY 4*
 • Za putovanja u Tursku od 02.03.2020. Republika Hrvatska ušla je u vizni režim u kojemu turistička viza za ulazak u Republiku Tursku nije potrebna. Hrvatski državljani koji putuju u Tursku u svrhu turizma ne trebaju vizu za boravak do 90 dana u razdoblju od 180 dana.
 • Putovnica hrvatskih državljana mora biti valjana još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Tursku.
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • ***Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja te radnim vremenima pojedinih znamenitosti.
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave: Do popunjenja kapaciteta ukoliko nije određen vremenski period
 • Potrebno je minimalno 20 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Prijevoznik je Turkish Airlines

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Putovanje u Istanbul
 • Prijevoz zrakoplovom prema programu
 • Transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
 • 3 noćenja s doručkom u Istanbulu u hotelu 4* u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama
 • Sve razglede prema programu u Istanbulu
 • Licenciranog turističkog pratitelja
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 145 €/ 1.092,50 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu – cijena navedena kod datuma polaska
 • Ulaznice za pojedine objekte
 • Vlastite troškove
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti

FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u eurima prije putovanja)

NOĆNI ISTANBUL uz vođenje na hrvatskom jeziku

min. 12 prijavljenih putnika

40 € / 301,38 kn

BURSA

min. 15 prijavljenih putnika

60 € / 452,07 kn

*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica

FAKULTATIVNI IZLETI (plaćanje na licu mjesta)

VOŽNJA BRODOM PO BOSPORU – traje cca 1.5h

min. 10 prijavljenih putnika

35 €

TURSKA VEČERA UZ FOLKLORNI PROGRAM

40 €

SULTANAHMET PAKET ULAZNICA i VOĐENJE
(Plava džamija (bez ulaska), ulaznica za Aya Sofiu, ulaznicu za Cisternu, Hippodrom, vođenje na hrvatskom jeziku uz uključene slušalice)* U slučaju da u Aya Sofiju bude ogroman red, naš će vodič će dati sve potrebne informacije ispred objekta, te će vam dati smjernice kada i kako da pokušate ući samostalno.

50 €

TOPKAPI PALAČA I HAREM
(Ulaznica za palaču Topkapi, Topkapi muzej s lokalnim vodičem, posjet Haremu u Topkapi palači, vođenje na hrvatskom jeziku uz uključene slušalice)

45 €

DOLMABAHCE PALAČA te HAREM u palači uz vođenje

50 €

 

VAŽNA NAPOMENA

 • Rezervacija putovanja je moguća isključivo uplatom akontacije ili dijela iznosa. Usmena rezervacija putovanja nije moguća,
 • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
 • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

KORISNE INFORMACIJE

 • Za putovanje u Republiku Tursku potrebna je važeća putovnica koja treba važiti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.
 • Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 • Grand Bazaar ne radi nedjeljom stoga posjet nemojte tempirati za taj dan

*  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. ŠA09

 

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.