suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

GENEVA SAJAM AUTOMOBILA 2020

1 dan
Cijena od:
1.390,00 Kn
Švicarska
Putovanje Švicarska, Ženeva - Motor Show 2020, 1 dan posebnim zrakoplovom iz Ljubljane 06.03.2020. GARANTIRANI POLAZAK

Program putovanja

1. DAN LJUBLJANA - ŽENEVA - LJUBLJANA     petak, 6.3.2020.

Sastanak putnika u Zračnoj luci Ljubljana dva sata prije polijetanja zrakoplova (mogućnost organiziranog transfera Zagreb - zračna luka Ljubljana). Prijava na let i polijetanje posebnog charter zrakoplova za Ženevu u jutarnim satima. Po dolasku u Ženevu odlazak na cjelodnevno razgledavanje najznačajnijeg sajma automobila na svijetu, Geneva International Motor Show 2020 koji se ove godine održava po 90. put. Moguće je organizirati odlazak do centra grada Ženeve u poslijepodnevnim satima (fakultativno, vlakom). Sastanak putnika nakon razgledavanja sajma na dogovorenom mjestu.  Prijava na let prema Ljubljani te polijetanje charter zrakoplova u večernjim satima. Po dolasku u Ljubljanu mogućnost organiziranog transfera do Zagreba.

Cijena aranžmana po osobi: 
2.380 kn  

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
Za ulazak u Švicarsku potrebna je putovnica ili osobna iskaznica koja mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomene i korisne informacije
Kod charter letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenom lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžmana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Organizator putovanja može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Za ulazak u zemlju putovnica ili osobna iskaznica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka.

 


Cijena uključuje

  • prijevoz posebnim charter zrakoplovom na relaciji Ljubljana - Ženeva - Ljubljana
  • pristojbe zračnih luka 
  • ulaznicu za sajam
  • predstavnika na putovanju
  • jamčevinu i trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

  • povratni transfer Zagreb - zračna luka Ljubljana - Zagreb 350 kn
  • dodatne troškove
  • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i upustva za turističke aranžmane organizatora putovanja. ŠA 08

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.