suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

KOPENHAGEN - 4 DANA 2024

🕘
4 dana
Cijena od:
790,00 EUR
Danska
ZRAKOPLOV 2024
📝
Program putovanja
🖼️
Galerija slika

 Program putovanja 

Program putovanja

Uz Zagreb moguć polazak priključnim letom iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra.

Dodatna vrijednost: organizirani razgled grada i svih najvećih atrakcija autobusom!
Uključene zrakoplovne pristojbe i naknade!

Predviđeni hotel: Richmond 3*, centralno lociran!


1. dan: ZAGREB - KOPENHAGEN
Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb, na katu pored kioska Tiska, najkasnije dva sata prije leta. Let zrakoplovom Croatia Airlines na redovnoj liniji za Kopenhagen u 08:35 sati (satnice leta iskazane na dnu programa). Po slijetanju u 10:30 sati u dansku prijestolnicu, odlazak na razgled grada panoramski i pješački u trajanju od 4 sata: park Tivoli, gradska vijećnica, dvorac Rosenborg, Kastellet, Morska sirena (simbol grada), impozantna fontana Gefion, Palača Amalienborg (rezidencija danskih kraljeva), lučka četvrt Nyhavn... Odlazak do hotela i smještaj. Nakon kraćeg odmora odlazak s voditeljem putovanja javnim gradskim prijevozom u šetnju središtem grada, prema Nyhavnu, najživopisnijem dijelu grada i najčešćem motivu svih gradskih razglednica, živahnoj i šarenoj četvrti uz samu obalu. Svakako preporučujemo jednosatnu vožnju brodom po gradskim kanalima (prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana). Poslije plovidbe prelazimo  most s Nyhavna do Broens GadekØkkena, omiljenog mjesta za jelo, piće i druženje zadnjih nekoliko godina, smještenog između Nyhavna i četvrti Christiania. Riječ je o svojevrsnoj food tržnici na otvorenom, s mnogo štandova s odličnom ponudom hrane iz svih kutaka svijeta. Sigurno ćete uživati u šarenoj, bučnoj, slikovitoj atmosferi izmiješani s lokalnim stanovništvom, uz odličnu hranu i dansko pivo! Povratak u hotel s voditeljem putovanja. Noćenje.

2. dan: KOPENHAGEN
Doručak. Nakon doručka nastavljamo s razgledom Kopenhagena. Prošetat ćemo uz slavni park Tivoli, jedan od najstarijih zabavnih parkova na svijetu (otvoren 1843. god.!) i najveću gradsku atrakciju. Uz spomenik slavnom Hansu Christianu Andersenu, od Gradske vijećnice idemo uz Ny Carlsberg gliptoteku i Nacionalni muzej prema dvorcu Cristiansborg na otoku Slotsholmen – sjedištu danskog parlamenta, premijera i Vrhovnog suda, kroz trgovački centar grada prema zanimljivom Kružnom tornju iz 17. st., nekoć astronomskom opservatoriju koji je dao izgraditi slavni kralj Christian IV. Svoju ćemo šetnju središtem grada završiti u Torvehallerne KBH, natkrivenoj gradskoj tržnici gdje ćete naći danske delikatese, s više od 80 trgovina, barova i restorana. Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Za ljubitelje umjetnosti preporučujemo posjet slavnoj Ny Carlsberg gliptoteci u kojoj se nalazi fantastična privatna kolekcija Carla Jakobsena, sina osnivača pivovare Carlsberg. Volite li impresionizam i postimpresionizam, nećete zažaliti. Za one koji su spremni za još hodanja, a vole neobične i otkačene lokacije – posjetite četvrt Christiania, grad unutar grada, sa zasebnim gradskim pravima i pravilima. Zabranjeno fotografiranje! A za one koji više vole vrijeme utrošiti sjedeći na kakvoj terasi uz mještane – posjetite Meatpacking district i Faelledparken u četvrti Vesterbro, uživat ćete!  Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: KOPENHAGEN: fakultativni izlet u MÄLMO
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogući fakultativni izlet vlakom do švedskog grada Malmö, koji je s Kopenhagenom spojen mostom Øresund (doplata na licu mjesta, minimum potreban za realizaciju 15 putnika). Jedan od najvećih i najznačajnijih gradova Švedske, smješten na samom njezinom jugu, poznat je po svojoj modernoj arhitekturi - najzanimljivija građevina koja se ističe na ulazu u grad jest „Turning Torso“ neo-futuristički stambeni neboder poznatog španjolskog arhitekta Santiaga  Calatrave. Nekoć lučki a danas industrijski grad, Mälmo je treći grad po veličini u Švedskoj i omiljeno odredište za izlet iz danske prijestolnice. Stari grad je malen i pregledan, a nezaobilazno mjesto za uživanje njegov je trg Lilla Torg. Dodatnu draž ovom izletu u Švedsku čini vožnja vlakom kroz slavni most Øresund koji u dužini od gotovo 8 km spaja Dansku i Švedsku, odnosno Malmö i Kopenhagen. Povratak poslijepodne u Kopenhagen i slobodan ostatak dana. Noćenje.

Za putnike koji ne žele izlet u Malmö, slobodan dan za vlastite aktivnosti, posjete muzejima (preporučujemo Nacionalni muzej, Louisiana muzej moderne umjetnosti, Thorvaldsens muzej, renovirani Muzej dizajna...). Ako niste zainteresirani za muzeje, već više volite uživati na otvorenom, brojni parkovi će vam pružiti utočište od gradske vreve. Među njima se ističe najveći park u Kopenhagenu, park Faelled. Ne sumnjamo da ćete uživati i u kupovini, jer Danska je poznata po svom bezvremenskom dizajnu i fantastičnoj ponudi kvalitetnih trgovina.

4. dan: KOPENHAGEN - ZAGREB
Doručak. Poslije doručka odjava iz hotela i transfer autobusom u zračnu luku Kastrup na let zrakoplovne kompanije Croatia Airlines na redovnoj liniji u 11:20 sati. Planirano slijetanje u Zagreb u 13:35 sati.

Rok za prijavu: 7 dana prije puta ili dok ima mjesta
Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 30

Informacije o letu:
Croatia Airlines
OU 480 ZAG 08:35 CPH 10:30
OU 481 CPH 11:20 ZAG 13:35
Mogućnost doplate za priključni let iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra.

 

Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 25.07.2024
Datum povratka: 28.07.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: #
4 dana
790,00 EUR
Datum polaska: 29.08.2024
Datum povratka: 01.09.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: #
4 dana
790,00 EUR
Datum polaska: 26.09.2024
Datum povratka: 29.09.2024
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska: #
4 dana
790,00 EUR

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Kopenhagen–Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
 • tri noćenja s doručkom u hotelu 3* u Kopenhagenu u dvokrevetnoj sobi
 • panoramski i pješački razgled Kopenhagena u trajanju od 4 sata 1. dan programa
 • vanjske razglede prema programu
 • transfere prema programu
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje

 • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • vožnja brodom kanalima Kopenhagena: odrasli 19 EUR, djeca do 15 godina 15 EUR (doplata kod prijave, minimum 15 prijavljenih)
 • izlet vlakom u Malmö: 40 EUR po osobi (uključuje povratnu kartu za vlak, pratnju voditelja putovanja) – obvezna prijava i doplata prilikom rezervacije aranžmana, minimum potreban za realizaciju 15 prijavljenih putnika
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: 260 EUR, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
 • napojnicu za vodiča i vozače – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča lijepo ih je dodatno nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 3 EUR po osobi po danu – iznos se dijeli na tri osobe; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši i niži, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti)
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Popusti i doplate

Popusti

· 20% popusta za jedno dijete od 2 do 11,99 god., u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi)
· trokrevetne sobe (na upit) za odrasle osobe po redovnoj cijeni

Doplate

· mogućnost doplate za povratni priključni let iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra po osobi od 70 EUR ili samo jedan smjer 50 EUR - raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s voditeljem putovanja u Zagrebu
· promjena imena putnika na već izdanim kartama za letove zrakoplovne kompanije Croatia Airlines 70 EUR.

Informativne cijene ulaznica (plaćanje na licu mjesta, cijene mogu biti podložne promjeni):

 • Tivoli od 155 DKK (djeca 3-7 god. 70 DKK)
 • Carlsberg Glyptotek 125 DKK, mladi do 17 godina gratis
 • Muzej Thorvaldsen 95 DKK, djeca do 18 godina gratis
 • dvorac Christiansborg 175 DKK (kombinirana ulaznica), djeca ispod 18 godina gratis
 • Rosenborg dvorac 130 DKK, djeca ispod 18 godina gratis
 • karta za javni prijevoz (integrirani) 24 DKK

 

 ša04

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.