suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

KUALA LUMPUR - BALI - SINGAPUR 2021

13 dana
Cijena od:
9.790,00 Kn
Malezija
Zrakoplovom iz Zagreba, 24.07-05.08.2021.

Program putovanja

 

KUALA LUMPUR – BALI – SINGAPUR

 

TERMIN PUTOVANJA: 24.07. – 05.08.2021.

 

1.dan (24.07.) ZAGREB – ISTANBUL – KUALA LUMPUR

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airways u 20:15h za Istanbul. Po dolasku u Istanbul 23:30h slijedi nastavak leta Turkish airways-om u 01:30h za Kuala Lumpur (noćni let).

 

2.dan (25.07.) KUALA LUMPUR

Slijetanje u Kuala Lumpur previđeno je u 17.15 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora predlažemo šetnju u pratnji pratitelja grupe do centralnog dijela grada. Noćenje.

 

3.dan (26.07.) KUALA LUMPUR – CITY TURA

Nakon doručka predlažemo razgled Kuala Lumpura. Kroz našu turu uz pratnju lokalnog vodiča vidjeti ćete neke od najzanimljivijih znamenitosti glavnog i najvećeg grada Malezije. Petronas tornjevi blizanci koji osim što su simbol Kuala Lumpura, do 2005 godine su bili najviša zgrada na svijetu, Nacionalni muzej, Kraljevska plača, Nacionalna džamija, posjetit ćemo centar rukotvorina. Slijedi odlazak do Batu pećina, kompleksa spilja starog preko 400 milijuna godina, koje za Hinduse predstavljaju važno religijsko središte. Poslijepodne slobodno za vlastito istraživanje grada. Noćenje.

 

4.dan (27.07.) KUALA LUMPUR

Nakon doručka, slobodno vrijeme za istraživanje grada. Noćenje.

 

5. dan (28.07.) KUALA LUMPUR – BALI

Nakon doručka odjava iz hotela, transfer do zračne luke, te ukrcaj na let za Bali. Po dolasku, obavljanje carinskih formalnosti te slijedi doček mjesnog agenta i transfer do hotela 4* koji se nalazi centralnom dijelu Balija – Ubud. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

 

6. dan (29.07.) UBUD CITY TURA + BALI SWING OPCIJA

 

Nakon doručka predlažemo razgleda Ubud-a i okolice. Razgled započinjemo sa posjetom Monkey Forest-u, živopisnoj šumi majmuna koju Balinežani smatraju svetom i koja se proteže na na površini od oko 10 hektara. U šumi ćemo vidjeti preko 700 razigranih majmuna kako slobodno žive u svom prirodnom staništu. Slijedi razgled grada Ubuda, okruženog prekasnom prirodom i rižinim poljima. Ubud i dalje nosi titulu kraljevskog grada, te se može pohvaliti drevnim hramovima, palačama i srdačnim stanovništvom. Slobodno vrijeme za ručak te kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na tržnici rukotvorina. Nakon razgleda mogućnost odlaska na Bali Swing, jedno od najpoželjnijih mjesta za fotografiranje na svijetu. Kompleks nudi brojna mjesta za fotografiranje, od kojih se najviše ističu ljuljačke na visini od 10 do 70 metara na kojima možete iskusiti slobodu ljuljanja visoko iznad drveća. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

7. dan (30.07.) UBUD – BEDUGUL

Nakon doručka predlažemo odlazak na turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva postaja će biti Šivin Hram koji se nalazi na jezeru Bratan, jedan od najljepših balinežanskih hramova koji je obvezan sadržaj svake knjige o Baliju. Nakon razgledavanja hrama i područja oko jezera slijedi posjet obližnjoj tradicionalnoj tržnici gdje se mogu vidjeti, probati ili kupiti različiti lokalni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po izrazito povoljnim cijenama uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja je mali i jednostavan ali izrazito lijep i prirodan Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. U sklopu iste regije nalaze se rižina polja Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju zaštićena UNESCO-om. Nakon šetnje prekrasnim terasastim rižinim poljima i fotografiranja slijedi ručak u obližnjem restoranu sa pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

8. dan (31.07.) UBUD – NUSA DUA

Nakon doručka, slijedi vožnja prema južnom dijelu otoka, Nusa Dui, gdje se nalaze najljepše plaže Balija. Prijava i smještaj u hotelu 4*. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Preporučujemo posjet jednom od beach barova. U večernjim satima predlažemo odlazak do Bali Collectiona, kompleksa koji sadrži veliki broj restorana, salona za masažu, te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima. Noćenje.

 

9. dan (01.08.) NUSA DUA – NUSA PENIDA

Nakon doručka slijedi slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo jednodnevni izlet na Nusa Penidu – najveći i najljepši iz skupine tri otoka koji se nalaze jugoistočno od Balija. Imati ćete priliku uživati u predivnim prizorima egzotične prirode i plavetnila Indijskog oceana. Posjet predivnim plažama zapadnoga dijela otoka čija je ljepota i čar netaknute prirode obišla cijeli svijet – Kelingking i Broken beach te prirodnog bazena Angel’s Billabong koji je pravo prirodno čudo. Mogućnost kupanja na plaži Crystal beach. U programu i cijenu izleta je uključen i ručak. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

10. dan (02.08.) BALI – SINGAPUR

Nakon doručka slijedi transfer do zračne luke te ukrcaj na let za Singapur. Po dolasku slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora predlažemo šetnju s pratiteljem putovanja do poznatog hotela Marina Sands Bay, mogućnost posjeta bara u hotelu s kojeg se pruža spektakularan pogled na Marinu Bay, doživite panoramski pogled sa najvišeg bazena na svijetu. Noćenje.

 

11. dan (03.08.) SINGAPUR

Nakon doručak predlažemo šetnju s pratiteljem putovanja uz neke od najinteresantnijih znamenitosti Singapura; Esplanade, Parlament, Merlion, Helix most, sve do poznatih “Gardens by the bay” vrtova, slobodno vrijeme za posjet vrtovima. Noćenje.

 

12. dan (04.08.) SINGAPUR – ISTANBUL

Nakon doručka, slobodno vrijeme za istraživanje grada. U večernjim satima slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 23:25. Noćni let.

 

13.dan (05.08.) ISTANBUL – ZAGREB

Dolazak u Istanbul u 05:25 ujutro po lokalnom vremenu, nastavak leta za Zagreb u 07:05h. Dolazak u Zagreb u 08:15h po lokalnom vremenu.

 

 

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.