suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ŠPANJOLSKA Ole...

8 dana
Cijena od:
749,00 EUR
(5.643,34 Kn)
Hrvatska
Europska putovanja zrakoplovom 2023

Program putovanja

1. dan: ZAGREB – COSTA BARCELONA
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i  prijava na let za Barcelonu. Dolazak u kasnim poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel na području Costa Barcelone. Noćenje.

2. dan: Barcelona - fakultativan panoramski razgled grada
Nakon doručka preporučujemo fakultativan razgled grada Barcelone. Panoramska vožnja glavnim avenijama s impresivnim Gaudijevim građevinama, simbolima katalonskog modernizma. Slijedi brdo Montjuic sa spektakularnim pogledom na grad i luku, olimpijski stadion, spomenik Kolumbu, stara gotička četvrt i park Guell (ulazak u centralni dio uz doplatu). Nastavak preko četvrti Eixample do Gaudijeve nedovršene katedrale Sagrada Familia, najpoznatije građevine Barcelone (ulaznica uključena). Slobodno poslijepodne u gradu - prošećite živahnom pješačkom zonom Ramblas i uživajte u izvedbama uličnih umjetnika ili sjednite u jedan od mnogobrojnih kafića. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan: Barcelona - fakultativni izlet Figueres & Girona
Doručak. Preporučamo cjelodnevni fakultativni izlet u Figueres i Gironu sa razgledom katedrale. Najprije slijedi vožnja u Figueres, rodni grad Salvadora Dalija. Slijedi posjeta muzeju koji nije samo umjetničko djelo za sebe, već je dom mnogo poznatijih Dalijevih djela. Prepustite se fascinantnom, nad realističnom svijetu Salvadora Dalija. Na povratku zaustavljate se u zidinama okruženom gradu Gironi, gdje možete uživati u dvosatnom vođenom razgledu grada, Katedrale i židovske četvrti. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan: Barcelona - Zaragoza - Madrid
Nakon doručka slijedi vožnja u Zaragozu. Živahni i stalno rastući grad proteže se na obje strane rijeke Ebro. Tijekom panoramske vožnje vidjet ćete najvažnije znamenitosti Zaragoze. Posjetit ćete crkvene građevine Basilica del Pilar, Plaza de las Catedrales i La Seo del Salvador. Nakon slobodnog razgledavanja gradskog središta vozimo se dalje u smjeru Madrida. Dolazak i smještaj u hotel. Noćenje.

5. dan: Madrid
Nakon doručka odlazite na organizirani panoramski razgled grada Madrida. Glavni grad Španjolske, grad je s mnogo lica. Proći ćete kroz staru Habsburšku četvrt, koja je poznata po mnogobrojnim raskošnim renesansnim i baroknim građevinama kao što su Puerta del Sol, Plaza Mayor i Plaza de la Villa. Vidjeti ćete i Madrid Burbonaca - kraljevsku palaču, fontane Neptuno i Cibeles i spomenik Puerta de Alcalá. Prepustite se arhitektonskim remek djelima Josea Bonapartea, koji je obilježio arhitekturu 19. stoljeća u Madridu - elegantna Plaza de Oriente i muzej Prado (vanjski razgled - ulaznice nisu uključene). Slijedi upoznavanje modernog i suvremenog Madrida i njegovih aleja kao što su Gran Via, Castellana, Plaza de Castilla, Las Ventas arena za borbe bikova (vanjski razgled) i Santiago Bernabeu (vanjski razgled – ulaznice nisu uključene), nogometni stadion kraljevskog kluba Real Madrid. Poslijepodne je predviđeno za slobodno razgledavanje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: Madrid - Toledo - Valencija
Nakon doručka vozite se kroz slikovit krajolik prema Toledu, nekadašnjem glavnom gradu španjolske kraljevine.
Ovdje ćete vidjeti osebujan spoj arapske, gotičke, renesansne i barokne arhitekture. Vidjet ćete brojne povijesne građevine diljem grada, uključujući i katedralu- tzv. “gotičko čudo”, izgrađenu u 13. stoljeću. Imati ćete priliku diviti se unutrašnjosti ove jedinstvene građevine (ulaznica uključena). Zatim ćete imati slobodno vrijeme za istraživanje malih ulica i jedinstvene arhitekture ovog srednjovjekovnog grada. Nastavljate vožnju prema Valenciji na čijem području se nalazi hotel. Smještaj u hotel i noćenje.

7. dan: Valencija – Barcelona
Nakon doručka odlazite do Valencije, grada poznatog pod nazivom grad 1.000 tornjeva. Razgledati ćete središte starog grada sa našim vodičem. Imati ćete vremena i sami istražiti ovaj slikoviti stari grad. Nastavljate vožnju prema Costi Barcelona. Smještaj u hotel. Noćenje.

8. dan: Barcelona – Zagreb
Nakon doručka slobodno. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke i let za Zagreb.

Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih fakultativno podložan je promjenama prema procjeni pratitelja/voditelja putovanja, a ovisi o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata, trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama

Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 08.04.2023
Datum povratka: 15.04.2023
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
8 dana
849,00 EUR
(6.396,79 Kn)
Datum polaska: 29.04.2023
Datum povratka: 06.05.2023
Grad polaska: Zagreb
Mjesto polaska:
8 dana
899,00 EUR
(6.773,52 Kn)

 

 

Termin

8.4.-15.4.2023.

29.4.-6.5.2023.

Redovna cijena

6.396,79 kn

849 €

6.773,52 kn

899 €

First minute cijena

5.643,34 kn

794 €

6.020,07 kn

799 €

Cijena po osobi u dvokrevetnoj standard sobi.
FM cijene vrijede do 1.1.2023.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratni let u ekonomskoj klasi Zagreb - Barcelona sa uključenim zrakoplovnim pristojbama, prijevoznik Vueling
 • 7x noćenje u hotelima s 4* - u dvokrevetnoj sobi.
 • 7x doručak samoposlužni bife
 • Izleti prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima
 • Uključeno 4 vođena razgleda:
          - razgled Zaragoze
          - razgled Madrida
          - razgled Toleda
          - razgled Valencije
 • Pratitelj putovanja na hrvatskom jeziku + lokalni vodič (na nekim lokalitetima)
 • Jamčevno osiguranje prema propisima

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • paket putnog osiguranja (preporučujemo)
 • dodatne usluge, obroke i fakultativne izlete
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače
 • troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi...)

DOPLATE I POPUSTI:

Dodatne usluge uplaćuju se u agenciji:

 • Paket 7 večera: 971,95 kn/129 € po osobi
  (5 večera u hotelu + 1 večera sa Flamenco show + 1 večera u lokalnom restoranu u Madridu)
 • Paket izleta Španjolska (Barcelon, Girona & Figueres ) : 1.197,99 kn / 159 €

Izleti pojedinačno :
  Fakultativni izlet Barcelona (cjelodnevni uključena ulaznica za Sagrada Familia) : 753,45 kn/ 100€ 
  Fakultativni izlet Girona & Figueres: (uključena ulaznica da Dalijev muzej) 527,42 kn/ 70€

 • Obavezna doplata po osobi:
  - Doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata ako osoba putuje sama): 1.054,83 kn/ 140€

INFORMACIJE:

Dokumenti potrebni za putovanje:
Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporuka agencije: putovati s putovnicom koja mora biti važeća još minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u državu.
Za ulazak u Španjolsku iz Hrvatske (i drugih zemalja Europske unije i Schengenskog područja) zračnim ili morskim putem od 02.06.2022. nije potrebna COVID potvrda niti ispunjavanje obrasca zdravstvene kontrole.
Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Ako ste državljanin druge zemlje, provjerite treba li vam viza za ulazak u Španjolsku.

Napomene:
Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti  različita od europskih standarda. 
Cijena zrakoplovnih pristojbi podložne su promjeni i važeće su na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Vremena polazaka zrakoplova navedena su prema redu letenja objavljenom za 2023. godinu i podložna su promjeni.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa ovisno o izmjenama u redu  letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju te vremenskim uvjetima.
Promjene plana leta, hotela ili programa putovanja nisu predviđene, no zadržavamo pravo na iste.
Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne  obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja putničke agencije.
O eventualnom otkazu putovanja u slučaju premalog broja putnika biti ćete informirani do najmanje 20 dana prije polaska. U slučaju otkaza zbog premalog broja putnika agencija ne  snosi odgovornost za troškove usluga  koje nisu rezervirane u agenciji, a putnik ih je rezervirao kod treće strane u svezi planiranoga putovanja.
Paket aranžmani u organizaciji putničke agencije nisu primjereni za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Kupovina lokalnih proizvoda i usluga tijekom izleta leži u Vašoj vlastitoj odgovornosti.
Molimo da se o preporukama za putovanja u informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske https://mvep

Prijave/rezervacije zaprimamo do popune slobodnih mjesta.

Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju

ŠA20

 

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.
/index.php?ispis=detalji_putovanja&putovanje=967&l=hr