suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

EGIPAT - HOTEL GHAZALA BEACH 4*

8 dana
Cijena od:
2.845,00 Kn
Egipat
SHARM EL SHEIKH 2021.

Program putovanja

* RANA prijava,
* KASNA odjava,
* transfer do hotela (pribl. 30 minuta),
* WI FI na recepciji besplatan
* predrezervacija paketa zabave

O hotelu:

* uz dugu šetnicu uz more, brojne mogućnosti za kupovinu i zabavu, idealna ishodišna točka za zanimljivi odmor, obilje zelenih površina...

* u glavnoj zgradi: recepcija, bar, lounge, internet cafe (uz doplatu), u blizini glavnog restorana manji shopping centar, veliki bazen sa odvojenim bazenom za djecu, dodatni grijani bazen

* ležaljke, suncobrani i ručnici uz bazen i na plaži - besplatno

Sobe:

STANDARDNE SOBE (pribl. 26 m2) u bungalowima i u glavnoj zgrdi: twx, klima, sat tv, telefon, mini bar. Max 3 odrasle osobe. V

BUNGALOVI UZ BAZEN odmah uz ili u 2. redu do bazena, manje kvadrature, iste opremljenosti kao i standardne sobe. Max 3 odrasle osobe. a

 
Program putovanja
Broj osoba:

Cijene putovanja

Datum polaska: 09.06.2021
Datum povratka: 16.06.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
2.845,00 Kn
Datum polaska: 16.06.2021
Datum povratka: 23.06.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
2.995,00 Kn
Datum polaska: 23.06.2021
Datum povratka: 30.06.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
2.995,00 Kn
Datum polaska: 30.06.2021
Datum povratka: 07.07.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
3.085,00 Kn
Datum polaska: 07.07.2021
Datum povratka: 14.07.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
3.665,00 Kn
Datum polaska: 14.07.2021
Datum povratka: 21.07.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
4.150,00 Kn
Datum polaska: 21.07.2021
Datum povratka: 28.07.2021
Grad polaska: Ljubljana
Mjesto polaska:
8 dana
4.515,00 Kn

Cijena po osobi za boravak u trajanju od tjedan dana već od 2.845 kn

Za konkretan termin, molimo da nam pošaljete upit. Zbog svakodnevnih promjena cijena od strane partnera, molimo da konačnu cijenu i raspoloživost provjerite sa našim agentom prodaje.

 

Cijena aranžmana uključuje:

povratnu zrakoplovnu kartu do Sharm El Sheikh-a (moguće luke polaska/povratka: Ljubljana/ Graz/ Beč/ Budimpešta), zrakoplovne pristojbe, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu polupansiona, slovenskog predstavnika na destinaciji, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Vizu za Egipat (obavezna doplata za državljane RH na licu mjesta 28 € po osobi), transfer do zračne luke (mogućnost povratnog transfera na upit i uz doplatu), parking u zračnoj luci, fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

Viza:

Za ulazak u Egipat, hrvatskim državljanima je potrebna viza. Ista se dobiva neposredno pri ulasku u Egipat te stoji 28 € (s uključenim troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti, a za privremene putovnice vrijede drugačiji uvjeti, ljubazno molimo da se prije odlaska informirate o uvjetima ulaska u Egipat kod za to nadležnih institucija. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen.

Pri ulasku je potrebno ispuniti formular s podacima iz putovnice te o boravku u destinaciji. Do 8 dana prije polaska, vizu je moguće pribaviti i preko internetske stranice: https://visa2egypt.gov.eg/ .

U određenim uvjetima, za državljane Republike Hrvatske, ulaz na Sinajski poluotok moguć je bez plaćanja vize. “Sinai only” viza važeća je za boravak od najviše 14 dana, no ograničava kretanje turista, budući da je važeća samo na određenim područjima Sinaja. Gore navedeno vrijedi za nositelje putovnica zemalja EU.

Državljani država koje nisu članice EU (npr. BIH, Albanija, …) vizu moraju pribaviti prije odlaska, u Veleposlanstvu Egipta. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju, u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili Veleposlanstvu zemlje u koju se putuje, odnosno nadležnom konzulatu.

Svaki je putnik sam odgovoran za pribavljanje odgovarajućih putnih dokumenata te njihovu ispravnost. 

 

Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje na licu mjesta)

RAZGLED GRADA: Razgled najljepše džamije, posjet parfumeriji i šetnja starom tržnicom… Cijena: približno 12,00€.

KAIRO & LUXOR & JERUZALEM & PETRA izleti na upit:

Kairo zrakoplovom – cijena: približno 199,00€

Luxor zrakoplovom – cijena: približno 199,00€

Jeruzalem – cijena: približno 135,00€

Petra – cijena približno 279,00€

RAS MOHAMED: Istražite podvodni raj, nacionalni park Ras Mohamed. U cijenu su uključeni svi transferi, obrok (samoposluživanje), topla i hladna bezalkoholna pića, oprema za ronjenje s disalicom te pristojba za nacionalni park. Cijena: približno 36,00€

OTOK TIRAN: Otkrijte ljepotu podvodnog svijeta Crvenog mora, u okolici znamenitog otoka Tiran. U cijenu su uključeni svi transferi, obrok (samoposluživanje), topla i hladna bezalkoholna pića te oprema za ronjenje s disalicom. Cijena: približno 36,00€

JEEP SAFARI: Terenska vožnja džipovima, jahanje deva, večera (jela sa žara), čaj, promatranje zvjezdanog neba u pustinji. Cijena: približno 37,00€

QUAD RUNNER: Adrenalinska vožnja quadovima, Sinajskom pustinjom. U cijenu su uključeni transferi i boca vode. Cijena: približno 20,00€

SEA SECRETS: Nikada niste iskusili ronjenje? Steknite novo iskustvo te zaronite dublje u more, već pri prvom zaronu. Prvi zaron izvodi se u okolici otoka Tiran. Možete uplatiti jedan ili dva zarona. U cijenu su uključeni transferi, ronilačka oprema, obrok i bezalkoholna pića. Cijena: približno 53,00€ (jedan zaron) / 67,00€ (dva zarona)

SEA SCOPE: Promatranje podvodnog svijeta na brodu sa staklenim dnom. Cijena: približno 34,00€ (djeca do 11,99 godina besplatno)

SAMOSTAN SVETE KATARINE: Posjetite crkvu, džamiju i najpoznatiji grm na svijetu, Gorući grm. Fascinantan doživljaj još će više začiniti obilje priča iz povijesti i kulture. Posjet Dahabu ili Zlatnom gradu, poznatom po brojnim mogućnostima za shopping. Obrok u prekrasnom restoranu, s pogledom na more. Cijena: približno 38,00€

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET – Cairo Express Travel, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a, zato Organizator putovanja za njih ne odgovara. Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.
Predstavnici su obučeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima, u informacijskim mapama ETI ili na ETI informacijskoj tabli. 

Predstavljeni izleti su samo dio iz široke ponude mogućih izleta u Egiptu. Navedene cijene su okvirne i važeće za jednu osobu. Zadržavamo pravo promjne istih. 

 

Važna napomena:

Za ovo putovanje važno je imati putovnicu koja je važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Egipat.

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Sun Travel te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da* red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)

TRENUTNO PRIMJENJIVI UVJETI PUTOVANJA - KLIK NA LINK

MOLIMO INFORMIRAJTE SE O PREPORUKAMA ZA PUTOVANJA službenim stranicama MVEP-a vezano uz potrebe za PCR testiranja i mogućnostima ulaska u zemlju na:  http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja

 

 

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti i uputstva za turističke aranžmane organizatora putovanja.

ŠA13

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.