suntravel@sun-travel.hr   |   +385 40 493 082   |   pon.- pet. 08 - 19 sati // subota 08 - 13 sati
  |   Opći uvjeti   |   Izjava o privatnosti   |   Plaćanje

ODMOR NA MALLORCI - 5 dana

5 dana
Cijena od:
3.530,00 Kn
Španjolska
Posebnim charter zrakoplovom iz Zagreba 23.4. i 27.4.2021.

Program putovanja

1. dan: ZAGREB – PALMA DE MALLORCA

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Slijedi prijava na direktan let posebnim zrakoplovom iz Zagreba za Palma de Mallorcu u jutarnjim satima. Po slijetanju u zračnu luku Palma de Mallorca slijedi transfer do ljetovališta odnosno hotelskog smještaja. Prijava u hotel, smještaj i noćenje.

 

2. dan: MALLORCA

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Mogućnost samostalnog istraživanja otoka, najma automobila, igranja golfa... Noćenje.

3. dan: MALLORCA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Fakultativni posjet jednom od susjednih balearskih otoka. Pozivamo vas da istražite brojne pješačke staze i prirodu koja je posebno lijepa u ovo doba godine. Noćenje u hotelu.

 

4. dan: MALLORCA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. Mogućnost najma bicikla i na taj način spojit ugodno s korisnim. Noćenje u hotelu.

5. dan: PALMA DE MALLORCA – ZAGREB

Doručak. Poslije doručka odjava iz soba, prtljaga će se odložiti u za to namijenjenu prostoriju. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i zadnje obilaske ili kupovinu. U kasnim poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke Palma de Mallorca te prijava na direktan charter let za Zagreb. Dolazak u Zagreb predviđen u večernjim satima.

Program putovanja
Broj osoba:

Galerija slika

© Sun-Travel.hr - All rights reserved.